2a divisió A

Un mes i mig de vertigen per sobreviure o capitular

Nàstic. Els grana s’enfronten en el següent tram de calendari, en ple repte per sortir del pou, a sis equips de la zona alta, inclosos els quatre primers

No ho podia tenir gaire més complicat el Nàstic en el moment més decisiu del campionat. Després de l’aturada pel derbi que no es va disputar per l’expulsió del Reus, l’equip tarragoní afronta ara un tram de calendari de màxima dificultat, ja que en els sis següents partits s’enfronta a equips classificats entre els vuit primers, inclosos els quatre de dalt de tot. Sis setmanes, per tant, en què el cuer, situat ara mateix a sis punts de les places de permanència, haurà de fer tot el possible per sobreviure i evitar enfilar el camí cap a segona divisió B.

El tècnic del Nàstic, content amb l’estada de quatre dies que el Nàstic va fer a finals de la setmana passada per recosir l’equip després dels deu fitxatges i les onze baixes del mercat d’hivern, mira de ser optimista i fa una lectura positiva d’un calendari molt dur. “Quan t’enfrontes a equips de nivell alt, te’n contagies, jugues més i millor, sembles més futbolista. És fàcil la motivació, estàs més desinhibit, t’atreveixes a fer més coses, pots treure més les qualitats”, afirma el tècnic navarrès, al qual no li fa cap por el primer d’aquesta sèrie de partits compromesos, dissabte a la tarda al terreny de joc del Deportivo, quart: “ Espero que sigui el principi d’una bona ratxa. Després hi ha quatre partits interessants i aparentment durs, però confio molt en els jugadors en aquesta nova etapa amb molta gent nova i un equip més fresc. Podem capgirar-ho.” Després de visitar Riazor, el Nàstic rebrà el vuitè classificat, el Cadis, al Nou Estadi, on també s’enfrontarà al líder, l’Albacete, i al quart, el Màlaga. I entremig, visites al terreny de joc de l’actual segon classificat, l’Osasuna, i del sisè, l’Oviedo.

ÚLTIM CLASSIFICAT

El Nàstic, molt remodelat en el mercat d’hivern, té a sis punts la zona de salvació
Jornada 26:
Deportivo (3r) - Nàstic
Jornada 27:
Nàstic - Cadis (8è)
Jornada 28:
Osasuna (2n) - Nàstic
Jornada 29:
Nàstic - Albacete (1r)
Jornada 30:
Oviedo (6è) - Nàstic
Jornada 31:
Nàstic - Màlaga (4t)
Confio en els jugadors en aquesta nova etapa amb molta gent nova i un equip més fresc
Enrique Martín
entrenador del nàstic
Quan t’enfrontes a equips de nivell alt, te’n contagies. És fàcil la motivació, t’atreveixes a fer més coses, pots treure més les qualitats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)