Territorial

La Jonquera torna a somriure

1a catalana. El conjunt de Jordi Boix va tornar a guanyar un partit després de sis jornades i agafa aire en la zona baixa de la classificació. El triomf va ser contra un rival directe com l’Argentona i deixant la porteria a zero a fora de casa

La victòria en l’última jornada de la Jonquera al camp de l’Argentona (0-2) va posar fi a una travessia pel desert que es va allargar sis partits. En aquest tram negre de la temporada, els jugadors de Jordi Boix sempre han competit, però el fet que als jonquerencs la moneda sempre els sortís creu havia provocat la seva caiguda en la classificació fins a la zona perillosa de la taula classificatòria.

El triomf al Maresme suposa posar fi a una mala ratxa i permet agafar aire en una part baixa de la classificació d’allò més igualada.

Una línia molt fina

Les sis jornades que la Jonquera va passar sense sumar de tres en tres van tenir un denominador comú: en cap dels partits el conjunt fronterer es va quedar sense marcar, un fet que evidencia el seu potencial ofensiu. Per contra, el volum de gols encaixats també va ser força elevat. Al camp de l’Argentona, un dels punts destacables de la Jonquera va ser la millora en defensa, i el fet de deixar la porteria a zero va acabar sent clau. De fet, el d’Argentona és el segon partit a domicili del curs en què no reben cap gol.

La victòria i el partit que tenen pendent a casa contra el Banyoles han de ser dos arguments de pes per començar a aixecar el vol des de la zona delicada de la classificació.

J. 13 La Jonquera-Rubí 3-0
25/11/2018. Última victòria
J. 14 Girona C-la Jonquera 3-2
J. 15 La Jonq.-Llagostera B 1-1
J. 16 Manlleu-la Jonquera 4-2
J. 17 La Jonq.-Sant Joan M. 2-2
J. 18 La Jonquera-Tona. 1-2
J. 19 Guineueta -la Jonq. 3-1
J. 21 Argentona-la Jonq. 0-2 VICTÒRIES 2 EMPATS 2 DERROTES 4
Gols encaixats 15 Gols marcats 14
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)