3a divisió FEF

Confiances, cap ni una

3a divisió. El Llagostera rep a casa (17 h) el Sant Andreu, un rival que, tot i el seu potencial, ha quedat encallat en la zona mitjana de la taula. Els andreuencs van vèncer en la primera volta

Tot i que aquesta tarda (17 h) arriba a Llagostera el desè classificat, des de la plantilla llagosterenca tenen ben clar que el Sant Andreu és una de les millors plantilles de la competició. El pas per la copa –on d’agost a desembre van disputar cinc partits extra en quatre eliminatòries–, els va suposar una llosa que els ha fet encallar en la zona mitjana de la taula, però des del club del Gironès alerten que el rival d’avui ja aixeca el vol: “Amb un bloc similar a l’actual van ser segons el curs anterior i s’estan espavilant. Per mi és una de les millors plantilles de tercera divisió i serà un partit molt complicat”, remarca el tècnic llagosterenc, Oriol Alsina.

En aquest sentit, més enllà del potencial dels futbolistes que es trobaran al davant, Alsina remarca la tensió amb la qual arribarà un rival que és conscient que, si vol eixugar els 10 punts que els separen de la fase d’ascens, no pot fallar gaire més: “La jornada anterior ja van guanyar un Terrassa que feia 14 partits que no perdien i que consideren un rival directe per aspirar a la promoció d’ascens. Amb nosaltres és una situació similar i estaran molt concentrats.” En l’estratègia per vèncer el Sant Andreu hi pot jugar un paper important l’estratègia a pilota aturada, que tants bons resultats està donant al Llagostera a casa, com també la incomoditat dels andreuencs a l’hora de jugar a domicili. Els de Mikel Azparren han perdut en els últims dos desplaçaments i en tota la lliga només han guanyat dos partits lluny del Narcís Sala.

El Llagostera, doncs, intentarà fer un pas més per segellar una de les quatre primeres posicions de la lliga, i aquesta setmana ho podrà fer amb tots els efectius a disposició de l’entrenador. A la infermeria només hi queda Maymí, lesionat de llarga durada.

LA PRÈVIA

És una de les tres millors plantilles de la lliga i serà un partit molt complicat. La copa els va passar factura, però ja aixequen el vol
Al Narcís Sala ens van guanyar, però crec que hem millorat com a bloc en moltes coses
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)