1a femenina

Precedents que reanimen

Copa de la Reina. El Barça s’aferra al fet que l’Atlético no l’ha vençut en els sis últims duels per afrontar la semifinal de demà, d’alt valor moral

El Barça està en un moment delicat de la temporada. Dimecres va perdre moltes possibilitats de guanyar la lliga en perdre al Miniestadi contra l’Sporting de Huelva, i demà afronta les semifinals de la copa de la Reina contra el seu gran rival, l’Atlético. El vestidor blaugrana es conjura per aprofitar l’eliminatòria de demà –a partit únic a Madrid–, a més de classificar-se per a la final, per reivindicar-se i aconseguir una dosi important de moral a costa del líder de la lliga, al qual ha de retallar sis punts en nou jornades.

Referents positius per reanimar-se abans del partit és el que necessiten les jugadores del Barça, i per això el tècnic, Lluís Cortés, els fa pujar l’autoestima recordant que l’Atlético no les ha pogut derrotar en els sis últims duels, el darrer dels quals va ser al novembre en la lliga. “És molt diferent el que fem nosaltres o l’Atlético contra els altres rivals de la lliga que quan ens enfrontem. Que no ens hagin guanyat en els sis últims partits és positiu, ens ha de reforçar”, afirma Cortés.

Barça-Atlético 2-1
Lliga 2018/19 (primera volta)
Barça-Atlético 1-0
Copa 2017/18 (final)
Barça-Atlético 1-1
Lliga 2017/18 (segona volta)
Atlético-Barça 1-1
Lliga 2017/18 (primera volta)
Barça-Atlético 4-1
Copa 2016/17 (final)
Barça-Atlético 1-1
Lliga 2016/17 (segona volta)
Hem d’agafar els últims enfrontaments contra l’Atlético com a referents, ens han de reforçar
Lluís Cortés
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)