3a divisió FEF

El Figueres tanca l’etapa de Joan Esteva

3a divisió. El club figuerenc destitueix el tècnic barceloní després d’encadenar tres derrotes i confia en Xavi Agustí

Després de tres derrotes consecutives i nou jornades sense guanyar, el Figueres no ha pogut esperar més. Per això, després de madurar durant moltes setmanes la decisió, el club va anunciar ahir la destitució de Joan Esteva, que tanca una etapa al club figuerenc de menys d’un any en què els resultats no l’han acompanyat. Amb el barceloní a la banqueta la Unió ha tingut un balanç molt pobre durant tot el curs, i és que només ha estat capaç de sumar 30 punts en els 27 partits que s’han disputat –28 jornades–. La mala dinàmica de l’equip ha motivat la decisió final del club, i és que el Figueres està ara mateix en la quinzena posició i a només cinc punts de la zona de descens, que marca l’Ascó amb 25 punts. D’aquesta manera el Figueres tanca l’any del centenari, i és que en els últims anys el club s’havia destacat per donar seguretat a la banqueta.

Ahir mateix i de forma immediata el Figueres va anunciar que Xavi Agustí serà el nou entrenador. El tècnic figuerenc, que fins ara dirigia el juvenil A, s’estrenarà diumenge a Vilatenim contra el Reus B, abans d’una jornada de descans.

POBRE BALANÇ

7
victòries
en 27 partits ha sumat només el Figueres aquesta temporada –9 empats i 11 derrotes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)