2a divisió FEF

Episodi tancat

2a divisió B. Els davanters del Lleida, Juanto i Pedro Martín escenifiquen les paus en el penal provocat pel primer i marcat pel segon amb una celebració amb abraçada entre els dos

No va haver-hi dubte ni baralla. El penal el va provocar Juanto i Pedro Martín el va convertir. La celebració, marca de la casa de Martín, amb unes ulleres molt particulars. Però el davanter buscava la foto: abraçada amb Juanto, victòria del Lleida i els blaus deixen enrere un episodi que ha marcat la temporada.

Tot plegat va succeir en la derrota contra l’Espanyol B el passat gener en què Juanto es va saltar l’ordre preestablert del llançament dels penals –segons va afirmar l’aleshores tècnic Gerard Albadalejo tot i que ho va negar el davanter murcià–, el va fallar i el Lleida va acabar perdent el partit (guanyava 2-0 i va perdre 2-3). El problema es va traslladar a la sala de premsa, als despatxos –amb un seguit de reunions que van posar en entredit la gestió d’Albadalejo– i també al terreny de joc en què el Lleida va encadenar sis partits consecutius sense guanyar. Diumenge passat, contra el Llevant B es va acabar amb tota aquesta problemàtica. L’abraçada en la celebració de Pedro Martín i Juanto (foto) i la victòria del Lleida tanquen un cercle que els blaus pretenen utilitzar per renéixer.

“M’ha sortit sol”, reconeixia Pedro Martín sobre l’abraçada amb Juanto després de marcar: “No li he de demostrar res a ningú. Nosaltres [Juanto i ell mateix] som companys, ell ha provocat el penal i gràcies a ell l’he marcat”. “No hi ha hagut cap conflicte entre nosaltres. Ja es nota que tenim molt bona sintonia en el camp perquè no parem de buscar-nos. Prèviament ja s’havia parlat que el penal el llençaria ell i el més positiu és que ho hem fet per poder ajudar l’equip”, explicava Juanto. Amb el triomf contra el Llevant, els de Joan Carles Oliva són tercers, a quatre punts del líder i la propera jornada la disputaran al camp del cuer, el València Mestalla. “L’exigència ens l’hem posat nosaltres perquè hem fet una gran primera volta. Si arribessim després de ser vuitens, el fet de ser quarts o tercers ens semblaria una gran consecució”, afegeix Martín: “L’objectiu és tornar al Lleida al futbol professional i per això hi ha dos camins. Nosaltres només hem de pensar en mantenir el futbol que hem practicat en la segona part contra el Llevant i tot arribarà”.

No hi ha hagut cap conflicte. Es nota que tenim molt bona sintonia en el camp perquè no parem de buscar-nos.
Juanto Ortuño
davanter del lleida
Nosaltres [Juanto i ell] som companys, ell ha provocat el penal i gràcies a ell l’he marcat
Pedro Martín
davanter del lleida

Les ulleres de Pedro Martín

Pedro Martín es va posar unes ulleres amb la paraula Gol per celebrar la diana. “No té cap significat. Simplement fa sis jornades que me les volia posar per celebrar el gol i se m’estava resistint. Em pensava que m’estava donant mala sort”, va afirmar el davanter que portava 13 gols en 18 jornades però que en les darreres sis només n’ha marcat un, el de diumenge passat contra l’Atlètic Llevant. “S’ha acabat la història amb les ulleres. Jo he pogut amb elles, per tossut, però ja me’n vull oblidar”, va dir el davanter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)