3a divisió FEF

Tocar de peus a terra en el moment més dolç

3a divisió. El Santfeliuenc encadena tres triomfs seguits i té la permanència a tercera molt ben encarrilada: “Per nosaltres és com guanyar la lliga”, diu el tècnic, Andrés González

A casa del petit, les alegries s’assaboreixen al màxim però sempre amb la precaució d’aquell que sap què vol dir patir. I d’això en sap un munt Andrés González, que en la seva dotzena temporada al Santfeliuenc, viu el moment més dolç del curs després d’encadenar tres victòries seguides. “Els equips petits quan estem en aquests tipus de situacions, més que gaudir-ho estàs patint per veure quan s’acabarà perquè saps que no pot durar gaire més”, explica el tècnic.

Tot i això, però, a les Grasses hi ha motiu per a l’alegria, amb l’equip en plena dinàmica ascendent i amb la permanència per sisè any consecutiu a la categoria molt ben encarrilada. I és que la temporada no ha estat gens fàcil pel Santfeliuenc, després d’un estiu mogut i una primera volta força irregular, però des del mes de desembre, el conjunt blanc-i-blau presenta números d’equip de la zona alta, amb 19 punts dels darrers 24 possibles: “Ha passat el que desitges quan es fa una renovació així de l’equip. Al principi saps que serà difícil perquè vam incorporar gent jove i sense experiència a la categoria, però, a poc a poc, hem anat agafant la idea i els bons resultats han anat sortint”, diu González, que tot i reconèixer que té el primer any a tercera, i millor classificació històrica del club, com a referència –57 punts i novena posició en la 2013/14–, es nega a mirar gaire més enllà en el futur: “Això dels projectes és pels equips grans, els que tenen experiència en categories més altes. Per nosaltres jugar a tercera és com jugar la Champions League. Aspirem a mantenir-nos-hi més anys i que el nostre club serveixi de trampolí pels jugadors més joves i amb projecció. Per nosaltres salvar-nos en la darrera jornada és com guanyar la lliga.”

LES FRASES

Per nosaltres jugar a tercera és com jugar a la Champions. La nostra meta és mantenir-nos-hi
Andrés González
entrenador del santfeliuenc

EN RATXA

Des de l’inici de la segona volta, els del Baix Llobregat només han perdut un partit

Maldonado, autor del gol 250 a tercera

A banda de consolidar el bon moment de l’equip, la victòria de dissabte a Ascó serà recordada també pel gol 250 del degà del Baix Llobregat a tercera divisió. Una xifra que, tot sigui dit, demostra també la curta trajectòria de l’entitat en la categoria després d’arribar-hi, per primera vegada a la història, el curs 2013/14. Des d’aleshores, el conjunt blanc-i-blau s’hi ha mantingut sempre amb Andrés González a la banqueta. Curiosament, va ser una altra de les altres cares permanents en aquests sis anys a tercera, Maldonado –juntament amb Joserra, l’únic futbolista que s’ha mantingut al ‘Santfe’ des de l’ascens–, l’autor d’aquesta diana històrica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)