Territorial

El Farners perd a Tona en un final de partit cruel

1a catalana. El domini inicial i la proposta ofensiva no van tenir premi

TONA 3 FARNERS 2

TONA:Charly, Ot Bofill, Guàrdia, Èric, Abad (Font, 90’), Arnau Trulls, Seuma (Ivan, 75’), Veli, Nil Salarich, Mendo (Ren, 73’) i Javi Revert (Pol, 75’)FARNERS:Blanquera, Litus (Peracaula, 79’), Alós (Roger, 64’), Parcet, Haji (Abde, 79’), Gerard Gómez, Massegur (Kande, 79’) Fran Pérez (Gerard Herrera, 64’), Cornellà, Pep Muniesa i Riki Solà.GOLS:0-1 (2’) Litus. 1-1 (46’) Ot. 2-1 (58’) Nil Salarich. 2-2 (92’) Kande. 3-2 (94’) Ot.ÀRBITRE:Nageli Juan.T.G.:Als locals Guàrdia, Veli i Charly; i als visitants Parcet, Gerard, Riki Solà i Blanquera.COMENTARI:El Farners es va avançar d’hora (2’) i va tenir el partit sota control en la primera part. En la segona, el Tona va créixer i abans del minut 60 ja havia capgirat el resultat. Enmig d’un enfrontament vistós i en què els dos equips van anar sempre a l’atac, un final boig va decidir. En el 92, Kande va empatar a la sortida d’un córner. El Tona va disposar d’un últim servei de cantonada (94’) i Ot Bofill la va endreçar col·locant el 3-2 definitiu.