2a divisió A

Las Palmas canvia Paco Herrera per Pepe Mel

2a divisió A. És el segon relleu aquesta temporada a la banqueta de l’equip canari, que va començar el curs amb Manolo Jiménez

El tècnic barceloní Paco Herrera ha deixat avui de ser l’entrenador de Las Palmas, que l’ha destituït del càrrec i l’ha substituït per Pepe Mel. L’entrenador madrileny no dirigia cap equip des que a l’octubre del 2017 va ser cessat com a tècnic del Deportivo. L’ambició de Las Palmas, que té per objectiu tornar a primera divisió però que no aconsegueix acostar-se a la zona alta, ja es va cobrar la destitució en la catorzena jornada de Manolo Jiménez, substituït per Herrera, que ha durat tres mesos i mig al càrrec. Després d’aquest últim moviment a Las Palmas, són ja onze els relleus a les banquetes de segona A. Com el club canari, l’Extremadura i el Saragossa també han canviat dues vegades d’entrenador, mentre que ho han fet un cop el Tenerife, el Nàstic, el Lugo, l’Sporting i el Còrdova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)