3a divisió FEF

Moussa, en estat de gràcia

El protagonista. L’extrem llagosterenc va donar el triomf contra l’Europa amb un golàs de volea i ha marcat tres dianes en les últimes tres jornades

La victòria del Llagostera contra l’Europa no va arribar de qualsevol manera. Moussa va caçar una pilota a la frontal de l’àrea i va connectar una volea imparable i d’allò més espectacular per marcar l’1-0, un gol que permetia als del Gironès tornar a guanyar després de dues derrotes consecutives. La diana confirmava el moment de Moussa, l’extrem del club llagosterenc que ha marcat quatre gols en les últimes cinc jornades, i que encadena tres partits perforant la porteria rival: “De gols sempre n’hi ha de més espectaculars que d’altres i el que vaig fer contra l’Europa va ser molt bonic. El que em va agradar més, però, és que va servir per sumar tres punts que eren molt necessaris per a l’equip”.

I és que després de dues derrotes consecutives –contra el Sant Andreu i l’Horta–, Moussa remarca la importància de tornar a guanyar a casa i sumar de nou els tres punts: “Ho necessitàvem. En els anteriors partits no havíem jugat malament però, tot i posar-nos al davant en el marcador, en el tram final ens capgiraven el resultat i això fa mal.”

Adaptació ràpida

Moussa va aterrar l’estiu passat a Llagostera i des del primer dia va quedar clar que el futbolista de Mali seria important en els plans d’Oriol Alsina. Fins ara només s’ha perdut un partit, i va ser per sanció, i amb nou gols ja és el màxim golejador de l’equip. Amb aquestes estadístiques, queda clar que l’encaix en el club llagosterenc és total: “M’he trobat molt bé al club des del primer dia. Els companys i el cos tècnic em van rebre amb els braços oberts i la veritat és que estic molt content. També soc una persona que crec que m’adapto ràpidament als llocs on vaig, i això és important.”

Fins a final de curs, Moussa es marca el repte d’assolir la seva mitjana de 12 gols per temporada “i ajudar en l’objectiu d’assolir la fase d’ascens”.

LES VALORACIONS

El millor del meu gol és que va ajudar a sumar els tres punts. Era molt necessari després de dues derrotes consecutives
En els anteriors partits, no havíem jugat malament però ens havíem quedat sense cap premi
Moussa Sidibé
Jugador del llagostera

Amb el zero a la porteria, de nou

Més enllà de tornar a sumar els tres punts després de dues jornades encaixant derrotes, el Llagostera també va aconseguir tancar la porteria amb pany i forrellat després de molt de temps. De fet, els futbolistes d’Oriol Alsina no havien acabat cap enfrontament amb la porteria a zero des del 16 de desembre passat, quan van guanyar 0-2 la FE Grama. El bon treball defensiu també mereix unes paraules de Moussa, conscient de la importància d’aquest fet: “En aquesta categoria, qui no encaixa gols és el que més punts fa. T’assegura un punt i et dona moltes oportunitats per acabar sumant-ne tres. Vam fer una molt bona feina i vam obtenir el premi de la victòria.” Aquest curs el Llagostera ha acabat onze partits sense rebre gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)