3a divisió FEF

Una volta després i per fi, victòria

3a divisió. El Martinenc va posar fi a una ratxa de 20 partits sense guanyar en derrotar el Terrassa de manera convincent. Tot i això, els del Guinardó segueixen cuers a 11 punts de la salvació

Al Guinardó semblava que s’havien oblidat del què significava guanyar, però de cop i volta, de la manera més inesperada possible, el Martinenc es va retrobar amb el triomf. I per la porta gran: els de Manel Moya van derrotar diumenge un dels grans de la categoria, el Terrassa, que tenia una oportunitat d’or per consolidar la quarta posició després de la derrota de bona part dels seus perseguidors. Els barcelonins, però, van ser netament superiors i aguditzen una mica més la crisis del conjunt egarenc, que no passa pel seu millor moment.

“Vaig sentir una gran satisfacció pels xavals perquè feia dies que buscàvem la victòria però, per una cosa o per altra, no acabava arribant. Hem tingut oportunitats per aconseguir-la abans, però fruit de fer les coses ben fetes, finalment ens va sortir un partit rodó”, explica el tècnic Manel Moya, que després d’agafar les regnes de l’equip barceloní a principis de novembre va poder celebrar la seva primera alegria. I és que tot i la darrera victòria, la situació al Martinenc no pot ser més dramàtica, amb l’equip enfonsat en la darrera posició de la taula després d’una volta sencera sense guanyar. “Borrem les setmanes en què no ens surten les coses. Anem partit a partit i lluitarem fins que matemàticament ja no hi puguem fer res. La situació és complicada i és difícil motivar els jugadors, sobretot quan jugues bé però els resultats positius no arriben. Anímicament hem treballat molt amb els jugadors, donant-los confiança i alineant als qui s’ho mereixen”, conclou Moya, que reconeix que, tot i que el seu equip sempre surt convençut a per la victòria, la mala dinàmica de resultats ha estat, anímicament, una llosa difícil de suportar: “No sortim mai derrotats però, a vegades, quan els partits se’ns posen en contra, es fa complicat. Contra el Reus B, per exemple, ens van marcar al minut 2 i just abans del descans ens vam quedar amb deu. Vam aguantar fins que ens van fer el segon, però aleshores, sort que ells van baixar el ritme sinó hauríem pogut sortir encara més escaldats.”

El primer objectiu, sortir de la cua

Els tres punts del diumenge, el comunicat de l’Ascó anunciant la dissolució del seu primer equip a partir del curs que ve i la possibilitat sempre present de la retirada del Reu B han obert una petita finestra per al Martinenc que, mirant la classificació, es troba a 11 punts del Castelldefels, l’equip que marca la salvació. Tot i això, Manel Moya no vol fer volar coloms i té clar quin és, a hores d’ara, el principal objectiu del seu equip: “El primer que hem de fer és sortir de la darrera posició.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)