3a divisió FEF

A la recerca del quart

3a divisió. Sis equips separats per cinc punts se senten amb l’obligació de no fallar per continuar optant a la promoció d’ascens

Arribar a les tres primeres posicions es fa molt coll amunt pels equips del quart al novè lloc. La distància és gran i el ritme que estan posant l’Hospitalet, el Prat i el Llagostera provoca que l’objectiu més lògic a curt i mitjà termini sigui la quarta posició. El Terrassa, amb 48 punts, conserva el privilegi però per darrera hi ha l’Horta, el Sant Andreu, el Reus B, el Granollers i l’Europa (sense comptar el Vilafranca que va jugar ahir) separats per un punt i que mantenen a parts iguals la mateixa il·lusió d’acabar la lliga disputant la fase d’ascens.

Aquesta batalla requereix no defallir i per això el Terrassa no es pot permetre més luxes: un empat de dotze punts possibles ha estat el registre dels de Cristian Garcia que ara ho han d’arreglar. Avui se les hauran a Vilatenim contra un Figueres deprimit per les quatre derrotes seguides i els quatre mesos sense aconseguir el triomf.

L’Horta, en canvi, és tot alegria malgrat que en el darrer partit va deixar-se els punts a Granollers, l’equip es manté optimista. Ha fet el més difícil: guanyar a dos gallets, el Terrassa i el Llagostera, però ara li toca complir la lògica en les dues properes jornades, avui contra la Grama i la setmana que ve contra l’Ascó, equips de la part baixa.

El Sant Andreu persegueix l’Horta en la taula i també en el calendari ja que els d’Azparren se les hauran a casa contra l’Ascó. Cinc victòries consecutives contemplen els andreuencs en un tram de competició duríssim. La màquina ja està greixada i és l’equip més en forma de la competició.

El duel directe en la zona alta de la taula el protagonitzaran el Granollers i l’Europa, vuitè i novè classificat. Els vallesans necessiten la segona victòria consecutiva per refermar-se com un candidat mentre que els graciencs han perdut pistonada per no haver pogut guanyar contra dos dels favorits de la lliga.

Castelldefels-Santboià 12 h
Els Canyars
San Cristóbal-Reus B 12 h
Ca n’Anglada
Martinenc-Llagostera B 12 h
Guinardó
Europa-Granollers 12 h
Nou Sardenya
Horta-Fund. Grama 12 h
Feliu i Codina
Sant Andreu-Ascó 12 h
Nou Sardenya
Cerdanyola-Pobla 12 h
Fontetes
Figueres-Terrassa 16.30 h
Vilatenim
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)