Girona

L’animació, conflicte etern

Protesta. Jovent Gironí va deixar la seva zona habitual a la mitja part contra el València per les queixes dels aficionats que tenia a les files de darrere

La història del grup d’animació Jovent Gironí a Montilivi és recent, però des del principi ha estat envoltada de polèmica per la dificultat de trobar un equilibri que permeti al grup animar com vol –drets i amb banderes– i a la resta d’aficionats veure el partit en bones condicions. L’últim capítol es va viure diumenge contra el València, quan els socis i aficionats que estaven situats darrere de Jovent Gironí es van queixar que no podien veure el partit perquè les banderes els tapaven la visió. No era una novetat, i és que el mateix grup reconeix que les queixes són habituals, però en aquesta ocasió el grup d’animació va decidir abandonar la seva zona i veure el partit en silenci des d’un altre lloc a tall de protesta, perquè tampoc estan a gust amb les condicions actuals.

Solució complicada

“Jovent Gironí no forma part de la Federació de Penyes perquè no ho volen, prefereixen ser independents, i per això nosaltres no hi podem intervenir. La nostra posició és que tant els aficionats com el grup d’animació tenen part de raó i és el club qui hi ha de posar una solució perquè, a més, té les eines per fer-ho”, valora el president de la federació, Quim Alegret.

El cas és que al club li interessa tenir un grup d’aficionats que animin els 90 minuts per compensar la fredor habitual de Montilivi, però la situació actual sembla insostenible perquè la ubicació del grup –just darrere de la porteria del gol sud– fa que hi hagi tot un sector de la graderia on la visió dels socis que hi tenen l’abonament i dels aficionats que compren aquelles entrades queda molt limitada per les banderes.

“El club hauria d’adequar una grada d’animació amb els requisits que demana la Lliga i així se solucionaria definitivament”, opina el president de la Federació de Penyes, Quim Alegret. Aquest procés, però, requereix una inversió per part del club per fer obres en un sector de Montilivi. Això seria per a la temporada que ve, de manera que, de moment, el conflicte continuarà viu.

LA VALORACIÓ

Jovent Gironí no forma part de la federació i no hi podem fer res, però tothom té part de raó i és el club qui hi ha de posar solució
Adequant una grada d’animació amb els requisits que es demanen se solucionaria
Quim Alegret
pres. de la federació penyes GFC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)