3a divisió FEF

Dues aparicions de Sascha, clau en la victòria del Llagostera davant la Unió (3-0)

3a divisió. Dos gols del davanter del conjunt llagosterenc en el 59 i el 60 han estat crucials per derrotar un Figueres ben col·locat i combatiu que ha tornat a pecar la falta de gol. Pitu, en el 85, ha sentenciat de falta directa

El Llagostera s’ha endut el duel gironí de tercera després de derrotar el Figueres amb dues dianes de Sascha en el 59 i el 60 i una final de Pitu (3-0). El conjunt llagosterenc ha generat més sensació de perill i les dues fuetades del seu atacant de referència han estat suficients per assegurar tres punts més per mantenir-se en la lluita per les primeres posicions de la taula. La Unió continuarà mirant de reüll les últimes posicions de la classificació, tot i que el perill encara es manté a ratlla.

En la primera meitat hi ha hagut alternances pel que fa el domini del joc, si bé és cert que el Llagostera ha generat més de perill. Moussa en dues ocasions i Marc Medina han estat a punt de marcar pel bàndol llagosterenc però el Figueres no ha renunciat a res. Els jugadors dirigits per Xavi Agustí també han fet treballar la defensa local després que Ritxi provés el xut aprofitant un refús defensiu (18’) –Crespo, providencial, ha evitat la diana empordanesa–. Tot i que en el tram final de la primera part el Llagostera ho ha provat amb més insistència, la bona col·locació damunt el terreny de joc dels figuerencs i les intervencions d’Aroca han impedit que el resultat es mogués.

En el segon acte, l’equip dirigit per Oriol Alsina ha continuat insistint i en el 59, Sascha ha obtingut el premi del gol. El davanter havia fet lluir Aroca amb el cap segons abans, però en la segona oportunitat consecutiva no ha perdonat després d’una passada de Pitu Comadevall. Encara celebrant la primera diana, Sascha ha tornat a aparèixer per establir el 2-0 aprofitant una pilota morta i traient-se de la màniga un fort xut (60’), que ha deixat molt tocat a la Unió.

En els minuts posteriors als gols, el Figueres ha intentat, mitjançant els canvis, apropar-se a la porteria llagosterenca però no ha pogut retallar distàncies, al contrari, en el 85, Pitu ha sentenciat encara més el matx amb un gol marca de la casa de falta directa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)