El Llagostera més letal supera el Figueres

3a divisió. Després d’una primera meitat igualada, dos gols de Sascha en només dos minuts en la segona part decanten el duel gironí a favor dels locals

Llagostera 3 Figueres 0

LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Amantini, Viale, Bigas, Pitu (Cobos, 86’), Maik Molist, Gil Muntadas (Pol Gómez, 77’), Moussa, Marc Medina (Erik Jiménez, 57’) i Sascha.FIGUERES:Aroca, Espuña, Canal, Romero, Subi, Tena, Vilanova, Bora (Ferrón, 64’), Ritxi (Sergio Álvarez, 72’), Marc Gelmà i Álvaro (Hostench, 89’).GOLS:1-0 (59’) Sascha. 2-0 (60’) Sascha. 3-0 (86’) Pitu.ÀRBITRE:Carrillo Vilchez.T.G.:cap.T.V.:directa a Romero, de la Unió (85’).PÚBLIC:150 espectadors.

El moment anímic i de resultats que viuen el Llagostera i el Figueres en aquest punt del curs es va fer ben evident en el duel gironí de tercera divisió. Els del Gironès i els de l’Alt Empordà van disputar un partit igualat fins a la primera plantofada en forma de gol del local Sascha. El càstig a la baixada de tensió de la Unió va ser contundent i un minut després de la primera diana llagosterenca, va arribarla segona, que deixava vist per a sentència el matx. El Llagostera es consolida en els llocs de fase d’ascens mentre que el Figueres allarga fins a dotze les jornades sense guanyar.

El Figueres va sortir amb la lliçó ben apresa a Llagostera i Xavi Agustí va ser capaç de desconnectar el joc directe dels locals. Homes com Bora i Tena s’emparellaven constantment amb els encarregats de fer baixar la pilota en atac per part llagosterenca, i això va fer que Sascha, Marc Medina o Pitu no poguessin fer bons els enviaments en llarg dels seus companys. Amb ordre al darrere, la Unió va colpejar primer en atac i Ritxi, aprofitant un primer refús de la defensa, va connectar un xut que Viale va salvar a sobre de la línia (18’). El Llagostera va créixer en els últims minuts del primer temps i Aroca va salvar en dues ocasions el gol dels locals: en la primera, va blocar la rematada de Medina (24’), i en la segona va refusar un xut de Moussa, el més perillós dels llagosterencs en el primer temps.

Sascha no perdona

La bona feina en defensa del Figueres en la primera meitat va quedar en no res en l’arrencada del segon temps. Els de l’Alt Empordà van titubejar en dos refusos defensius, i Sascha va fer gala de la seva voracitat a l’àrea castigant al màxim les errades amb dos gols en dos minuts, el 59 i el 60. Les dues dianes van ser pràcticament idèntiques: una indecisió visitant va deixar la pilota en terra de ningú i el davanter llagosterenc ho va resoldre amb un parell de xuts potents arran de terra impossibles d’aturar per Aroca. Tot just després del 2-0, Ritxi va disposar d’una bona ocasió per escurçar diferències però entre els dos centrals van bloquejar la seva rematada. La Unió va posar tota la pólvora al camp amb Ferrón i Sergio Álvarez a la gespa, l’equip va passar a jugar amb dos puntes i va ser qui més va trepitjar camp contrari fins al final. Al davant, però, hi van trobar un Llagostera ben ordenat, concentrat i intens que no va deixar cap opció a la reacció visitant. L’expulsió de Romero (86’) –rigorosa–, i el gol de falta de Pitu –excel·lent– van servir per tancar el triomf del Llagostera.