3a divisió FEF

El Llagostera lliga un punt

Sòlids. Els llagosterencs empaten al camp d’un rival directe com el Prat en un duel sense ocasions clares de gol a cap de les porteries

AE Prat 0 Llagostera 0

AE PRAT:Andrés, Ricarte, Cárdenas, Argilaga, Salva, Putxi, Padilla, Guiu (Poves, 72’), Àlex Pla, Pedro Bravo (Toni, 61’) i Sergi Moreno (Zárate, 85’).LLAGOSTERA:Marcos, Aimar (Crespo, 14’), Lucas Viale, Amantini, Bigas, Pitu, Pol Gómez (Maik Molist, 91’), Eric Jiménez (Maynau, 82’), Moussa, Gil Muntadas i Sascha.ÀRBITRE:Albelda Bárcena.T.G.:a Cárdenas, del Prat, i a Moussa, Crespo i Gil Muntadas del Llagostera.

El Prat i el Llagostera van sumar un empat just si es té en compte el que es va veure al terreny de joc, però que probablement deixa més bon gust de boca al vestidor dels del Gironès, ja que s’asseguren el goal average en cas d’empatar a punts en la classificació amb els pratencs. L’enfrontament va estar marcat per l’escassetat d’oportunitats clares de gol en cap de les dues porteries, i pel bon treball defensiu dels dos conjunts. El Llagostera manté la segona posició però veu com s’acosta el quart classificat, l’Horta, i com s’allunya el líder, l’Hospitalet.

La primera meitat al Sagnier va estar marcada per la màxima igualtat entre els dos equips i les poques oportunitats de gol. De fet, la notícia més destacada va ser la lesió d’Aimar quan encara no s’havia arribat al primer quart d’hora de joc. Pel que fa a les ocasions, només Viale, amb un llançament de falta (26’), i una bona rematada del local Salva que Marcos va aturar (38’) van estar a prop de materialitzar-se.

En la segona meitat els dos entrenadors van tocar coses al terreny de joc o bé fent canvis o movent peces. El duel va guanyar en intensitat però no en arribades a la porteria contrària. Una falta que va executar Viale i que Sascha no va rematar per poc va ser la més clara dels visitants, mentre que Padilla va tenir a prop el gol pota blava amb un xut des de la frontal que es va escapar fregant l’escaire. Al final, un punt per a cada equip fruit de la fortalesa de dues de les plantilles més potents de la lliga.

ELS VESTIDORS

Empatar al camp del Prat és un bon premi. Sempre vols guanyar, però quan no es pot cal assegurar el punt. Serà important
Ens han sabut anul·lar molt bé les nostres armes. El Prat és un rival molt treballat al darrere
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)