2a divisió FEF

El Cornellà necessitarà una gesta amb precedents

Copa Federació. Xavi Calm demana el suport de l’afició dijous que ve per aconseguir una remuntada com la del Puertollano el 1994

El Cornellà tenia moltes esperances dipositades en la copa Federació, de manera que el 3-0 encaixat dimecres a Anduva en l’anada de la final va ser una gerra d’aigua freda. Així, per aconseguir el títol de campió, l’equip verd necessitarà una remuntada èpica en el partit de tornada, dijous que ve al Nou Municipal (20.30 h).

Hi ha, però, algun precedent al qual es pot agafar el Cornellà per ser optimista si es fa un cop d’ull a totes les finals des que la competició es disputa en el format actual, és a dir, des de la temporada 1993/94. Aquell campanya, el Puertollano va perdre en l’anada de la final al camp del Platges de Calvià per un clar 4-1 i en la tornada es va imposar 5-0. Uns quants anys més tard, el 2012, el Lemona va estar a punt de fer-la més grossa. Havia caigut golejat per 5-0 en el partit d’anada al terreny de joc del Binissalem, però en la tornada al País Basc, sobre un camp ple de fang, va vorejar l’èpica ja que, sorprenentment, els mallorquins es van endur el títol gràcies al valor doble dels gols a camp contrari. El resultat de la tornada va ser 6-1.

Xavi Calm admet que no serà gens fàcil la remuntada, ja que afirma que el Mirandés va demostrar dimecres ser “un gran equip”. D’entrada, espera que el seu equip estigui més concentrat que a Anduva en els moments decisius –els dos primers gols del Mirandés, al final de la primera part i a l’inici de la segona, els van fer molt de mal, assegura–, però per sobre de tot demana el suport de l’afició, ja que considera que les possibilitats de remuntada passen perquè hi hagi un gran ambient a l’estadi.

PER A L’OPTIMISME

El Puertollano va remuntar un 4-1 i el Lemona va estar a punt de capgirar un 5-0
Estem obligats a pensar que podem. Necessitarem el màxim suport de l’afició. Serà clau.
Xavi Calm
entrenador del cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)