3a divisió FEF

Aimar, víctima de la setmana de tres partits

Desgast. El lateral es va lesionar i estarà cap a quinze dies de baixa. Els llagosterencs seran l’equip que menys descansi aquests dies

Al Prat, només s’havien jugat 13 minuts Aimar es va llançar a terra. El lateral llagosterenc de seguida va veure que alguna cosa no anava bé i va demanar el canvi. Les primeres exploracions van detectar una lesió a la zona dels isquiotibials i en les proves que li faran aquest final de setmana s’haurà de determinar si el té trencat o només és una estrebada muscular. El que és clar és que Aimar no hi serà dissabte contra el San Cristóbal i que molt probablement estarà fora de combat entre dues i tres setmanes.

Precisament, el fet de jugar dissabte i contra el San Cristóbal és un fet que preocupa l’entrenador Oriol Alsina en un moment de la temporada en què l’esforç ja comença a passar factura. Els dos equips van competir dimecres al vespre –contra el Terrassa i el Prat, respectivament– i obriran una nova jornada de lliga en l’únic partit avançat a demà, dissabte, perquè no es va acceptar el canvi d’horari que va demanar el club llagosterenc. La diferència entre els dos rivals és que l’equip de Ca n’Anglada va descansar el cap de setmana passat i, per tant, no afrontarà el tercer partit en una setmana sinó el segon. El Llagostera buscarà un pas més cap a la classificació per a la fase d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)