Territorial

La FEF suspèn el Barça-Girona de diumenge

Divisió d’honor juvenil. El conjunt blaugrana havia demanat la suspensió per les nombroses baixes entre les lesions, sancions i convocatòries internacionals

La federació espanyola ha acceptat la petició del Barça de suspendre el partit de lliga de divisió d’honor juvenil que s’havia de disputar aquest diumenge entre els blaugrana i el Girona. Des de la federació s’ha entès que les nombroses baixes que tenien els de Denis Silva entre lesions, sancions i convocats amb les seves seleccions no permetien que el Barça estigués en condicions de jugar. El duel era decisiu per el desenllaç de la competició, i és que els blaugrana s’estan jugant el títol, i fins i tot la classificació per a la copa, amb el Saragossa i l’Espanyol, mentre que el Girona encara no té assegurada matemàticament la permanència.

El que encara no se sap és quin dia es disputarà el partit, però haurà de ser durant la primera setmana d’abril perquè la normativa obliga a jugar els partits ajornats abans que finalitzi oficialment la competició –queden tres jornades comptant la d’aquest cap de setmana. Això voldrà dir que els de Denis Silva hauran de jugar quatre partits en vuit dies, ja que el dimarts disputaran els quarts de final de la Youth League contra l’Olympique de Lió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)