Territorial

El MIC, presentat

De luxe. El capità del Girona, Àlex Granell, i la jugadora de l’Spar Citylift Uni Girona Laia Palau són els padrins

L’Auditori de Girona va ser el marc ahir de la presentació del MIC Football i el MIC Basketball, que es disputaran del 17 al 21 d’abril a les comarques gironines. En la presentació hi van intervenir els dos padrins gironins, el capità del Girona FC, Àlex Granell, i la jugadora de l’Spar Citylift Uni Girona Laia Palau. “Vaig jugar el MIC quan era juvenil amb el Farners i en guardo un gran record. Encara ara m’escapo a veure partits”, va assenyalar el migcampista blanc-i-vermell. Pel que fa a Laia Palau, va remarcar la importància de l’aposta per l’esport formatiu que suposa el MIC: “S’ofereix un gran escenari per competir però sobretot per crear vincles i lligams entre joves esportistes, i això és el més important.”

Des del vessant institucional, el delegat de la Generalitat a Girona, Pere Vila, va destacar la implicació del territori amb el MIC: “Tots els pobles volen ser seu del torneig i això és un orgull per a nosaltres. Els clubs venen a Girona a fer esport però també a conèixer el territori.” En aquest sentit també es va expressar el vicepresident de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria, que va posar l’accent en els valors que transmet la competició: “Hi ha un impacte econòmic que està quantificat, però encara n’hi ha un de més gran que és la bona manera de fer dels catalans i els valors d’amistat que es creen.”

Un projecte sòlid

Amb el MIC Football del tot consolidat amb 380 equips participants i 19 edicions a l’esquena, el director del torneig, Juanjo Rovira, va explicar que també es camina cap a un projecte sòlid amb el bàsquet, que arriba a la tercera edició: “Si només ens fixem en les xifres, hem fet un pas enrere perquè disminuïm, però com que la voluntat és fer les coses ben fetes i que tingui llarga vida, crec que això ens permetrà fer-ne molts endavant.”

ELS PROTAGONISTES

És un gran escenari per competir però sobretot per crear amistats a través de l’esport
Laia Palau
jugadora de l’spar Citylift uni
Vaig jugar el MIC i en guardo un gran record. Encara ara m’escapo a veure alguns partits
Àlex Granell
jugador del Girona FC
Més que créixer en xifres, busquem mantenir el nivell i la qualitat del torneig en tots els aspectes
Juanjo Rovira
Director del MIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)