Girona

En espera del Choco Lozano

Seleccions. Stuani i Pedro Porro van tornar dimarts, Bounou ahir i Lozano té previst fer-ho avui procedent dels Estats Units

Choco lozano

Els compromisos internacionals dels jugadors del Girona han provocat que Eusebio Sacristán només pugui fer un entrenament amb tota la plantilla al complet. Si bé és cert que diverses peces s’han anat incorporant al llarg de la setmana –Stuani i Porro ho van fer dimarts, i Bounou ahir–, l’últim a arribar serà Choco Lozano, que ho farà durant el dia d’avui. L’atacant hondureny va ser titular i va jugar els noranta minuts el partit contra l’Equador que es va disputar dimecres a la matinada. L’enfrontament va tenir lloc als Estats Units, un fet que ha complicat una mica més la tornada amb el grup i que ben segur que haurà desgastat més al futbolista blanc-i-vermell.

En aquest aturada de la lliga per compromisos internacionals, el protagonisme dels jugadors del Girona ha estat important: Stuani va ser titular en els dos partits amb l’Uruguai i va marcar tres gols; Porro també va sortir d’inici en els dos duels programats amb Espanya sub-21; Bounou va jugar d’entrada contra l’Argentina, i el Choco Lozano ho va fer ahir tot el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)