3a divisió FEF

LLUISMI MARTÍNEZ

CANDIDAT A LA PRESIDÈNCIA DEL FIGUERES

“Podem millorar l’actual Unió”

Si guanyem les eleccions, d’aquí a sis anys la Unió tindrà una base social forta, un futbol base referent i un primer equip amb moltes possibilitats d’estar a 2a divisió B

Lluismi Martínez va ser director de comunicació del Figueres i ara, encapçalant l’ambiciós projecte de la plataforma Nous Temps per a la Unió, aspira a ser el president durant els pròxims sis anys, tot i reivindicar que la campanya no ha estat equitativa.

Què l’ha portat a presentar candidatura a les eleccions?
Quan hi ha un club que t’estimes des de petit i veus que no va bé, al teu costat trobes un grup de gent preparada que també se l’estima i entre tots creeu un projecte que pot millorar el que hi ha, tires endavant. No ens ha agradat, per exemple, que no s’hagin fet un vuitanta per cent dels actes programats l’any del centenari.
Quina és la base del seu projecte?
Sobretot volem posar odre al club. Ho hem començat a fer abans de guanyar les eleccions, amb temes com els estatuts o el cens. I hem de cuidar molt els socis, patrocinadors, treballadors i, sobretot, el futbol de base, que és el tresor del club. Volem un futbol formatiu que ens faci referents a la demarcació i ens permeti generar un projecte esportiu il·lusionador.
Com ha de ser aquest projecte esportiu?
Hem parlat amb entrenadors i tenim tres plans diferents, depenent de com ens trobem el club. En general tenim clar que s’ha de reforçar la plantilla i he de recuperar el talent empordanès, fent un projecte similar al de l’Olot tot i no arribar al seu potencial econòmic. Hem de donar confiança al planter i tenir imaginació per reforçar-nos. Per exemple, hem parlat amb equips europeus de primer nivell als quals els interessa que alguns jugadors creixin aquí.
Com ha d’estar la Unió d’aquí a sis anys?
Si guanyem les eleccions la Unió tindrà una situació econòmica estable; una base social forta, compromesa amb la ciutat i la comarca; un futbol de base referent, i un primer equip instal·lat tranquil·lament a 3a divisió però amb moltes possibilitats d’estar a 2a divisió B.
S’han queixat que la campanya no ha estat equitativa per a les dues candidatures.
No és que ho diguem nosaltres. En les al·legacions que hem presentat la FCF ens dona la raó. S’ha negat el dret a vot a membres del Front Unió que havien dit que ens votarien, no se’ns ha facilitat el cens, la junta actual ha aprofitat els actes de club per fer propaganda sense convidar-nos, no han volgut fer un debat electoral, ens han impedit enviar el nostre programa als socis, i moltes altres situacions que demostren que s’han comès moltes irregularitats. Tot és una mostra més que en aquest club s’hi ha de posar ordre, i nosaltres ho podem fer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)