Territorial

El Girona fa els deures

Divisió d’honor juvenil. En un partit marcat per la falta d’encert, els gironins superen El Olivar amb patiment i segellen la permanència

Girona 1 El olivar 0

GIRONA:Torra, Pablo, Manel, Resta, Ignasi, Ivan, Claudio (Muñi, 89’), Pau Víctor (Miguel, 80’), Tortosa (Oussama, 84’), Pep Piany i Duba (Ilyas, 67’).EL OLIVAR:Artero, Jay, Sesma (Aguirre, 54’), Alfredo, Rey (Seguí, 64’), Montllor, Mario (Pablo, 54’), Jorge, Azón, Marín i Asier (Rua, 68’).GOLS:1-0 (36’) Tortosa.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:Resta i Duba del Girona, i Sesma i Rey d’El Olivar.T.V.:per doble amonestació al visitant Aguirre (89’).

Amb els tres punts sumats contra El Olivar, les matemàtiques confirmen que el Girona continuarà un any més a la màxima categoria juvenil. El duel va estar marcat per un conjunt gironí que si hagués pogut marcar un segon gol en les nombroses ocasions que va disposar s’hauria estalviat un patiment final fruit del curt avantatge. La primera mitja hora dels d’Àlex Marsal va ser bona, i en el 36’ un clar penal va servir perquè Tortosa avancés els blanc-i-vermells.

En la segona part, El Olivar va augmentar la pressió i el Girona va entrar a l’estira-i-arronsa, fet que va provocar que el partit es trenqués i hi hagués ocasions a les dues porteries. Tortosa i Piany podien haver marcat el segon però el rival també va tenir a prop l’empat en diverses arribades a l’àrea. En aquests moments de dificultats va aparèixer el porter Torra, que amb les seves aturades va aconseguir lligar els tres punts i també la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)