2a divisió FEF

El Peralada encadena el tercer empat a zero

No hi ha manera. Els xampanyers sumen un punt que sembla poc contra un Atlètic Llevant que acaba amb un jugador menys

El Peralada ha empatat contra l’Atlètic Llevant i continua sumant només d’un en un, i és que la millora defensiva ha permès encadenar el quart partit sense encaixar però també fa tres partits que els xampanyers no veuen porteria.

El Peralada ha desaprofitat moltes ocasions per avançar-se en el marcador en la primera part. Tot i que durant deu minuts el perill l’ha generat l’Atlètic Llevant els de Chicho han mantingut la calma i han reaccionat a partir del minut 25. Primer l’ha tingut Boselli amb una volea que ha sortit molt a prop del pal, però la més clara l’ha tingut Pau Miguélez que ha desaprofitat un un contra un davant de Cárdenas. L’última ocasió abans del descans l’ha tingut Pachón, amb una volea dins l’àrea que el porter Picón –Cárdenas s’ha lesionat en l’acció anterior– ha tret miraculosament.

La segona part ha començat amb menys ritme i sense un dominador clar. Tot i això els visitants han arribat amb perill un parell d’ocasions i Vito s’ha hagut de lluir per evitar el gol. El Peralada ha intentat dur el control del partit però li ha costat molt trenar bones accions ofensives tot i acabar jugant vint minuts amb un jugador més per l’expulsió d’Arturo Molina. Els valencians, a més, han tingut alguna ocasió per marcar però la més clara l’ha tingut Teo en l’afegit amb un remat de cap en un córner que ha sortit desviat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)