2a divisió FEF

El cuer provoca un altre pas en fals del Lleida

2a divisió B. Els blaus encadenen el cinquè partit seguit sense guanyar

alcoià 2 lleida 1

ALCOIÀ:Bañuz; Primi, Barreda, Navarro, Hermosa; Nieto (Vicente Pérez 80’), Anaba (Rubio 60’), Omgba, Óscar Díaz; Lino i Braulio (Reyna 75’).LLEIDA:Pau Torres; Dalmau, Tano, Soriano, Joan Oriol, Cano, Noel, Xemi, Mousa (Zotko 77’); Juanto i Pedro.GOLS:0-1 (11’) Juanto Ortuño. 1-1 (71’) Óscar Díaz. 2-1 (89’) Rubio.ÀRBITRE:Sánchez López.T.G.:als locals Óscar Díaz i Franck Omgba; als visitants Pedro, Joan Oriol, Noel i Zotko.PÚBLIC:uns 1.300 espectadors a El Collao.

El Lleida continua en una travessia pel desert només alleujada perquè aquesta setmana va saber que, a diferència de la majoria de rivals, sumarà els tres punts de l’última jornada contra l’Ontinyent sense haver de jugar. La realitat a sobre el terreny de joc, però, és molt diferent perquè ahir els blaus van caure inexplicablement al camp del cuer, que feia quatre mesos que no guanyava al seu estadi, deixant-se remuntar el gol inicial d’Ortuño. El Lleida, de fet, va tenir diverses ocasions per eixamplar la distància però en el darrer tram de partit; primer, Díaz en un xut ajustat i després Rubio, a poc del temps d’afegit, van capgirar el resultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)