3a divisió FEF

Els socis voten Bardalet

3a divisió. El cap de llista d’En Bones Mans continuarà sis anys més com a president del Figueres després de vèncer clarament Luismi Martínez en les eleccions

figueres 1 ascó 1

FIGUERES:Aroca, Tarrenchs, Canal, Sergi Romero, Subi, Tena, Èric Vilanova (Èric Torres, 85’), Ritxi, Gelmà (Víctor Valverde, 66’), Ferrón i Álvaro (Sergio Álvarez, 58’).ASCÓ:Eudald, Pato, Riki, Jose, Humbert, Bernat, Peke, Pantoja (Berto, 46’), Ousman (Toldrà, 68’), Marcel (Revi, 77’) i Masqué.GOLS:0-1 (80’) Masqué. 1-1 (91’) Sergio Álvarez.ÀRBITRE:Mas López.T.G.:Als locals Tena i Gelmà.PÚBLIC:Uns 600 espectadors.

Després de moltes setmanes envoltades de certa polèmica, els socis del Figueres van decidir en les eleccions d’ahir que Narcís Bardalet continuï sent el president de la Unió durant sis anys més. La llista encapçalada pel doctor forense sota el nom d’En Bones Mans va rebre 153 vots, mentre que la llista opositora encapçalada per Luismi Martínez es va quedar només amb 48. En total hi va haver 202 vots –només un de nul– dels 281 socis que tenien dret a vot. D’aquesta manera es va posar el punt final a les segones eleccions de la història del club, que han coincidit amb l’any del centenari, que han tingut un punt de polèmica que ahir no va deixar d’existir. De fet, mentre una part dels socis ovacionaven el president elegit –no serà oficial fins d’aquí a tres dies, quan acabin els tràmits burocràtics–, un grup de socis obria una pancarta a l’exterior de les oficines amb el lema “Joc net, fora Bardalet”. En el discurs, Narcís Bardalet va ser contundent: “Fa vuit mesos vaig dir que el Figueres estava viu, i les eleccions ho demostren. Em sento guanyador gràcies a la junta i he de donar les gràcies a qui ens ha dirigit la campanya per no fer-nos entrar en cap confrontació. Lamento que ens hagin dit que fem trampes, perquè som legals i nets. Volem tenir bona relació amb el Front Unió, però treballarem perquè cap soci tingui privilegis.”

LA VALORACIÓ

Em sento vencedor gràcies als meus companys de junta. Lamento que hagin dit que fem trampes
Narcís Bardalet
president del figueres

Salven un punt al final

El partit més important de la Unió es va jugar sobre la gespa i va tenir un desenllaç prou feliç, tal com va anar el guió del partit. Els figuerencs van empatar contra l’Ascó (1-1) amb un gol de Sergio Álvarez, el primer de la temporada, en el temps afegit. El punt permet als de Xavi Agustí mantenir l’avantatge respecte a la zona de descens i evita que un rival directe se’ls acosti.

Tot i que l’empat va arribar al final, la sensació va ser agredolça per a la Unió, ja que en la primera part van tenir ocasions per deixar el partit sentenciat. Amb molts espais a l’esquena de la defensa asconenca, Xavi Ferrón va ser un punyal, però li va faltar esmolar la fulla perquè es va plantar sol dues vegades davant Eudald i cap de les dues va acabar amb gol. En la primera va xutar al ninot i en la segona, més forçat, el xut va anar al córner.

Després de la represa el guió va canviar: l’Ascó va millorar molt en defensa i no va concedir tant. Tot i això, Álvaro va tenir una boníssima ocasió, però la pilota va topar contra el travesser. La desgràcia va arribar en el tram final, quan Masqué va rematar al fons de la xarxa una falta lateral per fer el 0-1. La Unió no es va rendir i va tenir premi amb la diana de Sergio Álvarez a boca de canó i encara hauria pogut ser millor, ja que Subi va tenir una bona ocasió per fer el 2-1 en l’última jugada del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)