2a divisió FEF

El Peralada i l’Olot no hi volen sortir perdent

Denúncia. Des de l’Alt Empordà i la Garrotxa es considera que si es mantenen els resultats de l’Ontinyent s’adultera la competició

La retirada de l’Ontinyent continua portant cua, i és que cap equip vol sortir perjudicat un cop s’apliqui l’article 77.2 com va confirmar la jutgessa divendres. El problema és que la interpretació que se’n pot fer, d’aquest article, és molt laxa, ja que en el redactat no queda clar si els resultats dels partits de la segona volta que ha jugat l’Ontinyent es mantenen o no, i és que en l’apartat A es diu que es respectaran tots els resultats fins al moment però en l’apartat B només es parla dels de la primera volta. Per això tots els clubs han decidit dir-hi la seva. El Peralada, que hi va perdre 0-1, i l’Olot, que hi va empatar a zero a casa, no volen veure com els seus rivals directes –el Terol i el València Mestalla per als peraladencs en la lluita per evitar el descens, i el Badalona i l’Ebre per a l’Olot en la lluita per la copa– fan un salt important a la taula a la vegada que guanyen un cap de setmana de descans. “Nosaltres vam recórrer 130 km i vam perdre dos jugadors per lesió quan vam jugar contra ells, així que va ser un gran desgast. No es pot adulterar la competició i el més lògic seria repartir els punts de la mateixa manera per a tothom en la segona volta”, valora el tècnic del Peralada Chicho Pèlach, mentre que l’entrenador de l’Olot Raúl Garrido va entrar al fons de la qüestió: “No entenc que passin aquestes coses, i és que jo ja ho vaig viure en primera persona –amb l’Huracan– i ara es torna a repetir. Hem d’aconseguir que tots els clubs siguin modèlics i no s’arribi a viure situacions com aquesta.”

Per evitar que es mantinguin els resultats dels partits de la segona volta jugats, que sembla que de moment és la intenció, el Peralada i l’Olot es volen unir amb l’Hèrcules, l’Alcoià, el Sabadell, l’Atlètic Balears i el Vila-real B –els altres equips que no van guanyar l’Ontinyent en la segona volta– per presentar un recurs els pròxims dies i demanar que tota la segona volta s’anul·li.

LES REACCIONS

No es pot adulterar la competició i el més lògic seria repartir els punts per a tothom
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada

FRONT COMÚ

Hem d’aconseguir que tots els clubs siguin modèlics i no s’arribi a viure situacions com aquesta
Raúl Garrido
entrenador de l’olot
S’intentarà presentar un recurs conjunt entre tots els perjudicats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)