2a divisió FEF

2a divisió B

La resposta és a casa

El Sabadell ha decidit deixar la seva delicada situació esportiva en mans dels excapitans Antonio Hidalgo i Juvenal Edjogo, que dirigiran l’equip en les set jornades que queden

A dos punts dels llocs de permanència, els arlequinats necessiten un cop de timó

Antonio Hidalgo (Canovelles, 1979) hi era en el pitjor moment de la història recent del Sabadell, quan l’equip va baixar a segona divisió B. Juvenal Edjogo (Sabadell, 1979) hi era en el millor moment de la història recent del Sabadell, quan va pujar a segona divisió A. Els arlequinats han decidit posar a les mans de dos homes amb qui han compartit somriures i llàgrimes un moment delicadíssim: l’equip està en llocs de descens a tercera divisió. A set jornades del final i amb la salvació a dos punts, però, tot té remei. Hidalgo, de primer entrenador, i Juvenal, de segon, es posen al capdavant d’un equip immers en una espiral destructiva que l’ha portat de la sisena posició en la jornada 16 a la dissetena en la 31. “Hem d’acceptar la realitat com és, no buscant excuses ni amb dramatisme. Hem de ser positius i enviar energia positiva a tothom, sobretot als jugadors”, explicava l’actual tècnic arlequinat en la seva presentació: “Elevarem el nivell d’intensitat i competirem, perquè queda molt poc temps. Jo he estat a l’altra banda i sé el que passa quan hi ha un canvi d’entrenador.”

Tothom se la juga

El Sabadell ha fet una aposta arriscada deixant l’equip en mans d’un tècnic novell –des que es va retirar només ha actuat com a segon entrenador a l’AEK Làrnaca–. I Hidalgo ha renunciat a molt, un any d’un bon contracte com a segon entrenador a Xipre per agafar un repte difícil i que, de moment, durarà set partits. Els arlequinats tenien clar que l’excapità era una opció ideal per a la seva banqueta, i, de fet, va ser el primer i únic nom amb qui van contactar un cop van decidir, dilluns passat, que Kiko Ramírez havia de ser destituït.

D’Hidalgo n’han valorat el seu discurs potent, la capacitat de conviure i d’aixecar els ànims en situacions límit quan era capità, i el fet que no hagi tingut dubtes a renunciar a l’estabilitat i comoditat laboral a Xipre, al costat de la seva família, per afrontar un repte tan arriscat com el del Sabadell.“Crec que necessitem una persona d’aquest tipus. Amb aquest caràcter”, admet el conseller Àxel Torres. Al club, sempre han vist de bon ull que Hidalgo fos el tècnic del futur i, fins i tot, el seu nom va sortir just després de la destitució de Toni Seligrat. L’aposta, a més, ha inclòs l’arribada a la banqueta de Juvenal Edjogo, llegenda arlequinada que va vestir durant cinc temporades la samarreta dels quadres. Entre els dos coneixen bé una plantilla a la qual han d’aixecar els ànims amb vista ja al pròxim partit, al camp del Badalona.

Agraïments
En la presentació com a tècnic d’Antonio Hidalgo, el director general del Sabadell, Bruno Batlle, també va tenir paraules d’agraïment per a Kiko Ramírez. “S’ha portat com un senyor. Ha donat moltes facilitats tant en la seva arribada com en la seva sortida”, va dir. Als despatxos, el club treballa per reforçar la posició de porter i de davanter centre, ja que els arlequinats tenen una fitxa lliure. Aquesta, però, ha de ser ocupada per un professional i per algun agent lliure, alliberat abans de l’1 de febrer. Els arlequinats pensen a pescar en la plantilla de l’Ontinyent, que ha quedat alliberada excepcionalment després que l’equip es retirés de la competició.
267
partits
sumen entre Hidalgo i Juvenal vestint la samarreta del Sabadell.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)