2a divisió FEF

Una oferta que no encaixa

2a divisió B. A banda de les propostes condicionades a la salvació, el Sabadell ha rebut una proposta de compra immediata. Calzada l’ha refusat al·legant que no coneix el seu origen

Diversos inversors s’han dirigit a Esteve Calzada per interessar-se per la situació del Sabadell. El president de l’entitat no ha descartat mai l’opció de la venda, tot i que és l’últim extrem al qual vol arribar. Cansat d’haver-hi posat 1,7 milions d’euros, l’entitat està en una situació difícil, amb els primers casos d’impagaments i amb l’equip en descens.

Calzada ha refusat recentment una oferta en ferm: el lleidatà tenia a sobre de la taula 500.000 euros, procedents d’un grup nord-americà, per les seves accions. A diferència de les altres que manega, Calzada i el seu equip haurien de sortir de l’entitat immediatament. El fet que l’origen de l’oferta, en el moment en què es va fer, no fos clar i la pressa en l’execució –el termini ja ha vençut– en un moment molt delicat l’han portat a declinar-la. El president arlequinat confia que algú es faci càrrec del pes financer de l’entitat però, a diferència d’aquesta, fins ara les propostes que havia rebut estaven supeditades a la permanència.

L’oferta, segons va dir Calzada ahir en un comunicat arran d’una publicació del diari Sport, ha estat a través d’una empresa creada per l’expresident Antoni Reguant. Segons admet a aquest diari, Reguant era el mitjancer entre l’empresa nord-americana Prospects Sports Solutions però en cap cas vol tornar a estar involucrat en el dia a dia de l’entitat. “En un moment d’urgència econòmica, he volgut ajudar l’entitat buscant una oferta en ferm.” Aquesta oferta assegurava el pagament del deute que separa Reguant de Calzada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)