3a divisió FEF

El camí en la bona direcció

3a divisió. El Llagostera rep el Reus B (17.30 h) en un moment de la temporada en què coincideixen el bon joc i els bons resultats

A Llagostera ja albiren la fase d’ascens però també tenen clar que encara els queda un camí llarg i amb diverses roques pel camí que hauran de superar. La primera és la del Reus B, que aquesta tarda (17.30 h) posarà a prova el bon moment dels del Gironès, que fa sis jornades que no perden i han sumat cinc victòries en els últims sis partits. “Estem en un moment òptim de joc i de resultats. Potser encara no ens hi havíem trobat perquè fins ara quan teníem una cosa en fallava una altra. Tot i això, no ens podem relaxar perquè ja hem vist que en aquesta lliga si et descuides pateixes segur”, explica el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina.

Del Reus B, a Llagostera no en guarden un bon record tot i haver empatat el duel de la primera volta. “Crec que en moltes fases d’aquell partit van ser superiors a nosaltres. Per mi és dels equips que millor juguen de la lliga. Han perdut jugadors com Forgas però els han tornat jugadors que estaven en dinàmica del primer equip. Són un equip jove, amb qualitat, i la situació complicada que han passat des del punt de vista institucional els ha fet més forts”, assenyala l’entrenador dels del Gironès, que assegura que aquest és “dels partits més complicats” que els queden fins al final.

A les baixes dels lesionats Maymí i Yeray, cal afegir-hi la del sancionat Maik Molist. Per contra, l’equip recupera Aimar, lesionat darrerament.

LA PRÈVIA

En la primera volta van ser superiors a nosaltres. És dels equips que millor futbol fan. Són joves però aquest curs s’han fet molt forts
Estem en un moment òptim de joc i de resultats però no podem abaixar gens la guàrdia
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)