2a divisió FEF

Mig centenar feliç

2a divisió B. Chicho ha arribat als 50 partits com a tècnic del Peralada amb més victòries (16) que derrotes (12)

El partit de diumenge passat contra l’Atlètic Llevant va ser el número 50 de Narcís Chicho Pèlach a la banqueta del Peralada. El tècnic, que amb només 29 anys va agafar les regnes de l’equip durant les vacances de Nadal del curs passat i que té contracte un any més, ha aprofitat aquest mig centenar de partits per deixar el seu senyal d’identitat en el filial del Girona. Sortir des del darrere, tenir el control de la possessió sense deixar de ser perillosos al contraatac i un bon treball defensiu ha estat la fórmula que millors resultats li ha donat en aquesta etapa.

El seu balanç amb el conjunt xampanyer és prou notable; amb 16 victòries, 22 empats i 12 derrotes, que li han permès sumar gairebé la meitat dels punts en joc –70 dels 150 possibles. Aquests números són en gran part gràcies a la segona volta de la temporada passada, on va guanyar nou partits i només en va perdre dos. Aquest curs li ha costat mantenir la bona dinàmica –ha perdut 10 partits per només 7 de guanyats– però, a banda d’un petit sotrac entre el gener i el febrer, en els últims partits ha recuperat les bones sensacions. Principalment en l’aspecte defensiu, i és que si un fet és destacable en els 50 partits del Peralada de Chicho és que en la meitat (25) ha aconseguit deixar la porteria a zero. De fet, el seu resultat més habitual ha estat l’empat a zero, que s’ha repetit en 12 partits.

El cinquanta-un, vital

El pròxim partit de Chicho amb el Peralada serà demà al camp del València Mestalla, un rival directe en la lluita per la permanència. Per això el tècnic gironí no vol ni pensar en el que s’ha fet fins ara, i és que és conscient que el filial valencianista arriba en un excel·lent moment de forma. De fet, el Mestalla era cuer fa només dues jornades i semblava enfonsat, però la remodelació de l’equip al gener ha donat fruits de cop, i és que ha sumat 10 punts dels últims 12 possibles –la millor ratxa compartida amb l’Atlètic Llevant– i ja està fora del descens. A més, el filial valencianista té tres punts més assegurats perquè li queda jugar contra l’Ontinyent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)