2a divisió FEF

Una pressió que agrada

2a divisió B. L’Olot visita el Nou Castàlia per enfrontar-se a un equip necessitat de punts que lluita per abandonar el descens i que congrega més de 10.000 espectadors al seu estadi

L’Olot es desplaça fins a Castelló amb l’objectiu de fer un pas més en la lluita per la copa i esvair, d’una vegada per totes, els dubtes que hi pugui haver respecte al fet de tancar o no definitivament la permanència. Els olotins viuran al Nou Castàlia un d’aquells partits que als futbolistes els agrada jugar. Gespa natural en bones condicions, dimensions aptes i àmplies i la pressió de ser observat per més de deu mil espectadors són ingredients que aporten una motivació extra a qualsevol jugador. “Motiva i hi afegeix dificultat. Som conscients que anem a un estadi en què gairebé sempre hi ha un mínim de 10.000 espectadors. Motiva, ja que tots els jugadors volen jugar en aquests escenaris, però hi afegeix dificultat perquè aquests animaran el seu equip”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que hi afegeix: “El Castelló és un club gran i històric. Té 14.000 socis i no és normal que es trobi en la situació actual. Serà qüestió de temps que surti del descens, i és que l’arribada del darrer entrenador ha fet que l’equip estigui millorant. Som conscients que tenen uns jugadors molt bons, un estadi molt bonic i que la dificultat serà màxima.”

El Castelló es troba en la divuitena posició, a un punt de la promoció de permanència i a tres de la salvació. Els castellonencs han tingut ja tres entrenadors, però Óscar Cano i la injecció de pólvora del mercat d’hivern amb César Díaz i Jairo Cárcaba sembla que l’han estabilitzat –només han perdut tres partits el 2019–. “Jairo i César Díaz són jugadors golejadors i eren referents als seus anteriors equips. Tenien la possibilitat econòmica de reforçar-se a l’hivern i han millorat molt la plantilla, que ja era bona. El que és normal és que estiguin en una altra lluita en la taula, però les circumstàncies són així i intentarem aprofitar-ho per ser, més que mai, nosaltres mateixos i vèncer”, diu el valencià, que no tindrà cap baixa per afrontar el duel i ha acabat descartant Pujadas.

El d’avui serà un partit especial per a Marc Cosme, futbolista format al Castelló, equip amb el qual va arribar a debutar a segona A, el curs 2009/10, en un matx a Los Pajaritos contra el Numància quan tenia 18 anys.

LA PRÈVIA

Un estadi amb 10.000 espectadors motiva per l’ambient que es genera, però és dificultós perquè aquests animaran el seu equip
Som conscients que tenen uns jugadors bons, un estadi bonic i que la dificultat serà alta
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)