Territorial

El Banyoles deixa molt tocat el Girona C

1a catalana. Els banyolins s’emporten els tres punts i el filial podria haver dit adeu a les opcions d’ascens directe

GIRONA C 1 BANYOLES 2

GIRONA C:Montero, Lluc, Murga, Roura (Pau, 65’), Miki, Toni Rosell, Ferran, Kike Sánchez (Ilyas, 65’), Jaume Duran, Uri Santos i Muritala (Aleix Feixas, 56’).BANYOLES:Mario, Ferru, Quimo, Gallo, Pol, Via, Toni, Andreu (Sala, 85’), Turon (Adrià, 81’), Èric i Henry (Bonaventura, 73’).GOLS:0-1 (37’) Èric. 0-2 (58’) Via. 1-2 (78’) Aleix Feixas.ÀRBITRE:Cortés Portell.T.G.:als locals Ferran i Murga; als visitants Gallo, Turon, Andreu i Ferru.T.V.:per doble amonestació al visitant Quimo (92’).

El Banyoles va endur-se els tres punts en el duel gironí que es va disputar a Riudarenes contra el Girona C (1-2). Els del Pla de l’Estany van ser superiors a un equip blanc-i-vermell que travessa un mal moment –un punt dels últims dotze possibles– i podria haver llançat a la brossa les esperances d’ascens directe que li quedaven.

El Girona C va sortir al camp avisant d’entrada amb una ocasió de Ferran (2’), però de seguida els banyolins van fer un pas endavant i van passar a disposar d’ocasions. Via ho va intentar en el 8’ i Turon en el 30’, però va ser Èric Gispert qui amb el cap va rematar una centrada de Pol per establir el 0-1 (37’).

En l’inici de la segona part, Via va fer el 0-2 amb un xut des de la frontal que va entrar plorant després que Montero aturés en primera instància, però tot i que els d’Axel Vizuete van retallar amb un gol de Feixas (78’) no van poder esgarrapar cap punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)