2a divisió FEF

Pas de gegant del Peralada cap a la salvació (0-1)

Treballada. Els xampanyers aprofiten la superioritat numèrica per endur-se una victòria vital del camp del València Mestalla amb un gol d’Andzouana en el tram final

Després de tres empats a zero consecutius el Peralada ha aconseguit mig bitllet per a la permanència a l’Antonio Puchades amb una victòria molt treballada. Els xampanyers, que han jugat mitja hora amb un jugador més, han deixat la porteria a zero per cinquè partit consecutiu i amb un gol d’Andzouana en el tram final n’ha tingut prou per desfer la igualtat.

El Peralada s’ha adaptat prou bé en la primera part tot i tenir el vent en contra i ha tingut molta presència a camp contrari en els primers minuts, amb una gran ocasió inclosa de Soni, que ha estavellat un xut potent al travesser. Després de l’ensurt el València Mestalla ha tingut més control de la possessió tot i no tenir un domini clar, però n’ha tingut prou per arribar amb perill en un parell de jugades que a punt han estat d’acabar amb gol. Com havia passat amb Soni, però, el pal ho ha evitat. La fusta primer ha refusat un xut de Fran Navarro després que Vito no pogués blocar l’esfèrica i després Àlex Corredera ha estat a punt de sorprendre amb un córner molt tancat que ha anat al travesser.

La segona part ha començat amb el mateix guió però tot ha canviat quan en el 61’ Miki Muñoz ha estat expulsat per doble amonestació i el Peralada ha disfrutat de mitja hora amb un jugador més. El negoci hauria pogut ser rodó si el remat de Santi Bueno en la falta posterior no s’hagués estavellat al pal. Amb un home més el Peralada ha tingut el control absolut del partit però li ha costat traduir-ho amb ocasions, i és que el València Mestalla ha mantingut la solidesa defensiva tot i perdre tota la presència que tenia en atac. A poc a poc, però, la sensació de perill dels xampanyers ha anat creixent i en el 82’ ha arribat el premi després d’una recuperació i una bona jugada de Mario que ha acabat amb una gran centrada al segon pal on Andzouana no ha perdonat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)