Sòlids en el moment oportú

3a divisió. El Llagostera ha recuperat el lideratge del grup coincidint amb el seu millor moment defensiu (cinc partits sense encaixar i 491 minuts)

El Llagostera ha tancat la seva porteria amb pany i forrellat en el moment més oportú del curs, quan els equips afronten la recta final del campionat i lluiten per consolidar o assaltar els seus objectius. El conjunt llagosterenc encadena cinc partits sense rebre un sol gol, 491 minuts de solidesa que li han atorgat també resultats positius clau per assaltar de nou el lideratge del grup cinquè. El bon moment dels gironins, també pel que fa a joc i efectivitat ofensiva, ha coincidit amb un sotrac de resultats de l’Hospitalet, que ha sumat només cinc dels últims 18 punts en joc i ha acomiadat l’entrenador, Xavi Molist.

La millor sèrie

L’equip dirigit per Oriol Alsina ha sumat 19 dels últims 21 punts en joc, aconseguint la millor sèrie de resultats de la temporada. En aquesta ratxa, només el Martinenc ha batut Marcos Pérez, l’únic jugador que ha jugat tots els minuts possibles en les 36 jornades disputades i una de les peces clau en la maquinària llagosterenca, greixada a la perfecció per afrontar el tram decisiu de la lliga. Amb les seves actuacions, el barceloní està convertint en infranquejable la porteria del Llagostera, i és que ja són setze les vegades que ha aconseguit acabar imbatut. En la darrera victòria, contra el Reus B, Marcos va ser clau amb una intervenció a les acaballes que va permetre al seu equip segellar un nou triomf (1-0): “Content per la intervenció però, sobretot, perquè serveix per sumar tres punts més i mantenir-nos en la lluita pel títol”, comentava un dels futbolistes més en forma del Llagostera.

A carregar piles

Tot i que amb l’ensopegada de l’Hospitalet a casa contra l’Europa (0-2) els llagosterencs van recuperar el lideratge tretze jornades després de perdre’l, la jornada de descans que li toca per calendari el cap de setmana vinent a l’equip blaugrana podria fer-li perdre dues posicions si el Prat (passaria a ser el líder) i l’Hospitalet guanyessin els seus partits. En tot cas, els gironins reposaran amb la mirada fixada en les darreres cinc jornades.

Totals:
16 partits sense rebre un gol de les 36 jornades disputades, 14 de les 22 victòries totals sense encaixar. En l’actualitat 491 minuts i un mes amb la porteria a zero (des del 10 de març).