3a divisió FEF

L’abisme ja és aquí

3a divisió. El Martinenc haurà de guanyar l’Hospitalet, amb qui en la primera volta va caure per 11-0, si no vol convertir-se en el primer descendit matemàticament a primera catalana

Desterrat en la classificació, l’única incògnita que cal resoldre en la temporada del Martinenc és quan descendirà matemàticament a primera catalana. El conjunt barceloní és a 17 punts dels llocs de salvació quan en falten 18 per repartir; per tant, diumenge tindrà el primer match-ball.

El rival és de molt mal record, ja que l’Hospitalet va guanyar els barcelonins en la primera volta per un resultat escandalós. “A veure si els jugadors tenen amor propi i demostren que allò que va passar va ser un accident”, manifesta el tècnic, Manel Moya: “Tant de bo puguem treure el mal record a l’afició, donar una bona imatge i aconseguir la victòria.” L’11-0 que van rebre al Municipal de l’Hospitalet va ser un punt i seguit en la temporada del conjunt barceloní, molt marcada sempre per les dificultats defensives: “Els errors ens estan matant i l’equip acaba entregant-se sempre”, explica Moya: “Tenim unes virtuts ofensives, perquè l’equip és bo tècnicament, però defensivament tenim grans carències. No som solidaris.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)