3a divisió FEF

El centenari mereix el triomf

3a divisió. El Figueres rep la visita del Sants (17 h) enmig d’una jornada plena d’actes per celebrar els cent anys d’història del club

Avui el Figueres celebra el dia del seu centenari i ho farà en una jornada plena d’actes que s’iniciarà a les 12 h i conclourà a les 20 h amb el lliurament de la medalla d’honor d’or de la ciutat. En l’aspecte esportiu, però, el dia serà d’allò més important, ja que enmig de tots els actes els figuerencs rebran la visita del Sants (a les 17 h). “Intentarem estar a l’altura del dia”, comenta el tècnic Xavi Agustí, i és que, més enllà del caràcter festiu que envoltarà el duel, els tres punts en joc són importantíssims per a la Unió, perquè es trobarà al davant un rival directe en la lluita per evitar la dissetena posició, que, tot i no ser de descens directe, podria provocar sorpreses si acabés baixant el Sabadell o algun altre català. “Els últims resultats ens permeten controlar molt millor l’ansietat, però tenim la mateixa necessitat que fa unes setmanes de sumar per eludir els possibles descensos compensats. Sempre sentim a dir que és el partit més important, però en el que ens queda tots seran vitals, i encara més contra un rival directe com el Sants, molt intens i amb davanters molt ràpids.”

El Figueres, que tindrà les baixes per lesió de Joan Pons, Tarrenchs i Hostenc, ha decidit que l’entrada serà de franc per a tots els aficionats, i és que, a banda de fer un pas important per segellar la permanència com abans millor, els figuerencs poden firmar la millor ratxa del curs encadenant el quart partit sense perdre.

Xerrada col·loqui 12 h
El moderador Pitu Anaya dirigirà una xerrada col·loqui al Cercle Sport en què participaran quatre tècnics que han marcat la història del club: Jordi Gonzalvo, José Manuel Esnal, ‘Mané’, Jorge D’Alessandro i Pere Gratacòs.
Figueres-Sants 17 h
Partit de la jornada 37 de lliga a Vilatenim contra un rival directe en la zona baixa de la classificació.
Cloenda del centenari 20 h
L’acte final del centenari del Figueres se celebrarà al Teatre El Jardí, on el club rebrà la medalla d’honor d’or de la ciutat. Hi haurà actuacions de la coral Sant Pau, Josep Maria Surrell i el Quartet del Casino Menestral.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)