2a divisió FEF

Sempre hi ha al·licients

2a divisió B. L’Olot rep l’Espanyol B amb l’ambició de segellar la salvació i apropar-se a només tres punts del rècord històric del club a la categoria

L’Olot rep al municipal l’Espanyol B (17 h). Per Rams, els de la Garrotxa volen segellar la permanència –tot i que ja la tenen coll avall– i sumar tres punts que els apropin molt al registre rècord del club a la categoria –del curs 2014/15, quan l’equip es va enfilar fins als 48 punts–. L’equip dirigit per Raúl Garrido tindrà al davant un dels millors conjunts de la segona volta que s’aferra a les esperances de lluitar pel play-off d’ascens. “L’Espanyol B té mecanismes per dominar el joc, bons inicis de jugada i perill al davant. Són agressius sense pilota, ja que el seu entrenador té aquest caràcter competitiu. Tenen talent i estan ben treballats, tot això és complicat de contrarestar”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que intenta encomanar als seus jugadors al·licients de cara al tram final: “L’al·licient és continu i mirem de ser millors cada dia. Sempre hi ha objectius per complir, el primer és aconseguir la permanència, ja que amb els punts actuals ningú ens assegura la salvació i després és fer la millor temporada de l’Olot a segona B. Hi ha la copa, superar els 50 punts… Sempre hi ha motivacions per continuar treballant.”

L’entrenador valencià no tindrà cap baixa per afrontar el duel i mirar de mantenir l’excel·lent rendiment com a local. L’Olot no perd al municipal des del 21 d’octubre contra el Lleida Esportiu, una ratxa que intentarà aguantar en els tres partits que li queden en territori garrotxí: “El rival ve de perdre contra el Vila-real B però està en el millor moment de la temporada. Aspirem a donar una bona versió i així tenir opcions de triomf”, sentencia Raúl Garrido.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)