2a divisió FEF

El Cornellà cedeix contra el potencial de l’Atlètic Balears

2a divisió B. Encadena sis jornades sense guanyar però manté el quart lloc en la taula

AT. BALEARS 2 CoRNELLÀ 0

ATLÈTIC BALEARS:Carl, Kike López, Peris (Álvaro Vega, 75’), Vallori, Rubén González, Villapalos, Canario, Marcos de la Espada, Nuha (Pedro Ortiz, 62’), Fullana i Samuel Shashoua (Hugo Díaz, 80’)..CORNELLÀ:Ramón, Pere, Ricard, Goldar, Borja (Xiker, 80’), Leo, Eloy, Pep Caballé (Gaspar, 62’), Carlos Esteve (Jaume, 62’), Agus i Lobato.GOLS:1-0 (4’) Nuha. 2-0 (46’) Samuel.ÀRBITRE:Moreno Muñoz. T.G.: Als locals Peris, Vallori, Canario, Marcos i Nuha. Als visitants Pere, Pep Caballé i Carlos Esteve. T.V.: Al visitant Ricard Pujol per doble targeta groga (41’).COMENTARI:El Cornellà no va poder fer front ahir al potencial del líder, l’Atlètic Balears. El gol matiner de Nuha i la targeta vermella que va veure Ricard Pujol per doble amonestació poc abans del descans van ser massa escull per a un equip català que va intentar-ho amb més cor que futbol. De fet, els balears van poder anar al descans amb més avantatge del que es van endur. En la represa, els locals van llançar per terra qualsevol possibilitat de reacció del Cornellà amb el 2-0, obra de Samuel. A partir d’aleshores, el Cornellà ho va intentar, va tenir el gol a tocar, però no va ser capaç de fer trontollar el líder sòlid del grup 3 de la 2a divisió B. Els del Baix Llobregat, tot i la derrota i una ratxa de sis jornades seguides sense guanyar, es mantenen dins els llocs de ‘play-off’.