2a divisió FEF

El Peralada, sense opcions a Lleida (2-0)

2a divisió B. El filial del Girona no ha sigut capaç de generar problemes a un Lleida que feia set jornades que no guanyava

El Peralada no ha pogut furgar en la ferida d’un Lleida que encadenava set partits sense guanyar i al Camp d’Esports, els futbolistes de Narcís Pèlach ‘Chicho’ han tingut ben poques opcions de sumar res de positiu. I és que els verd-i-blancs s’han mostrat molt inofensius en atac, i en dues accions aïllades, el Lleida n’ha fet prou per quedar-se amb el triomf.

La primera meitat ha estat marcada per la igualtat al terreny de joc i per la poca activitat a les dues àrees. El Lleida ha aconseguit portar la batuta del joc però sense generar problemes clars als de l’Alt Empordà, mentre els futbolistes de Chicho s’han dedicat a esperar una oportunitat al contraatac que no ha arribat durant els primers 45 minuts. Enmig d’aquesta grisor, Xemi ha aprofitat una segona jugada a l’àrea en què s’ha vist afavorit per un control amb la mà que el col·legiat no ha castigat per marcar l’1-0 (37’).

En la segona part, Chicho ha buscat la reacció fent canvis ben d’hora però la imatge de l’equip no ha millorat. La situació, en canvi, s’ha acabat de complicar quan Ferraresi ha comès un clar penal sobre Pedro Martín que el davanter lleidatà s’ha encarregat de transformar amb el 2-0 (58’). Amb la llosa del marcador en contra a sobre, el Peralada no ha sigut capaç de canviar la dinàmica de tot l’encontre i fins al final els verd-i-blancs no han inquietat la porteria contrària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)