Territorial

Catalunya, present

FEF. El president de la federació catalana, Joan Soteras, és nomenat vicepresident de l’espanyola i agafa el relleu d’Andreu Subies, que va dimitir, investigat per un cas de corrupció

Tot i la dimissió d’Andreu Subies com a vicepresident de la federació espanyola, el futbol català continuarà tenint un pes específic a la Federació Espanyola de Futbol, encapçalada per Luis Rubiales. El president de la federació catalana, Joan Soteras, ha estat nomenat vicepresident de l’ens estatal. El nomenament es va fer oficial ahir després de la reunió que va mantenir Rubiales amb els clubs de segona B i tercera, en plena guerra amb Tebas.

D’aquesta manera, el futbol català continuarà sent representat en el màxim organisme federatiu estatal. Catalunya és la federació que més fitxes aglutina i Rubiales ha volgut comptar amb el suport de la presidència de la catalana durant el seu mandat.

Ángel María Villar en l’última època i Luis Rubiales, des que va guanyar les eleccions, han procurat complaure molts dels desitjos de la federació catalana, que, d’altra banda, ha atorgat un suport incondicional als esmentats dirigents mentre Andreu Subies manava al carrer Sicília.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)