Territorial

El Palamós fa fora Salamero

1a catalana. Després que les relacions s’haguessin refredat en les últimes setmanes, ahir el club palamosí va comunicar que donava per acabada la vinculació amb el tècnic Javi Salamero

El vincle entre la directiva que encapçala Patxi Otamendi i l’entrenador del primer equip, Javi Salamero, s’havia anat deteriorant en les últimes setmanes i finalment, ahir al vespre, el degà del futbol català va anunciar a través d’un comunicat que prescindia dels serveis del tècnic aragonès. En l’anunci també s’informava que fins a final de temporada serà Albert Parés, que ja formava part del cos tècnic, qui es farà càrrec de la primera plantilla palamosina.

Salamero va aterrar a Palamós l’estiu passat procedent del Llagostera B i amb l’aval de l’anterior directiva i president, Joan Pau Pérez. Després del sotrac que va suposar el descens a primera catalana, el projecte, més ajustat econòmicament, tenia com a objectiu fer créixer un equip amb moltes cares noves i, sobretot, molta joventut. Sense ser una obligació, la il·lusió pel retorn a tercera divisió era a sobre la taula.

En l’aspecte esportiu, el rendiment de l’equip que Salamero ha dirigit durant més de set mesos ha estat força destacable, ja que el Palamós s’ha consolidat en la tercera posició just darrere dels grans dominadors de la competició. Les dues últimes derrotes van fer que s’esfumessin les possibilitats d’atrapar els primers llocs.

En l’aspecte institucional, Salamero ha hagut de navegar en les aigües mogudes d’un club que ha canviat de president i directiva després d’un procés electoral força convuls. La relació amb els actuals dirigents s’ha anat torçant: primer es va confirmar que no seguiria al club i ara ha estat destituït.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)