2a divisió FEF

Tan exigent com necessari

2a divisió B. El Peralada rep (a les 18 h) la visita del segon classificat, l’Hèrcules, amb la urgència de tornar a guanyar a casa per no complicar-se més la vida

Les dues últimes derrotes, contra el Badalona (1-2) i el Lleida (2-0), han encès les alarmes a Peralada, i és que la zona baixa està més ajustada que mai, amb vuit equips separats només per tres punts quan queden quatre jornades per disputar-se. Per això, a partir d’ara cada ensopegada vol dir complicar-se la vida i una victòria val el seu pes en or. Els xampanyers ho saben més que ningú, i és que fa un mes la salvació semblava encarrilada, però en els últims quinze dies tot ha tornat a canviar. De solució només n’hi ha una, i és sumar en cada partit i si pot ser de tres en tres, millor. A casa, encara és més important. Amb aquesta mentalitat, el Peralada rep aquesta tarda (a les 18.00 hores) la visita d’un rival d’aquells que espanta. L’Hèrcules, el segon classificat, arribarà al municipal amb la voluntat de consolidar-se una mica més en les posicions de play-off i en un estat de forma envejable, després d’haver perdut només un partit dels últims onze –20 punts de 33 possibles. “És el millor equip de la categoria, amb una davantera de 2a A i amb la possibilitat de millorar a partir dels canvis, així que l’exigència serà altíssima i haurem de competir al màxim. A més, és un equip molt expert, amb velocitat, talent i desequilibri per fora”, destaca el tècnic del Peralada Narcís Chicho Pèlach.

Tot i que les dues últimes derrotes han complicat la situació, a Peralada encara es respira tranquil·litat. “Són derrotes que poden arribar. Contra el Badalona vam fer un bon partit i a Lleida ens vam trobar un gran equip, No tenen més importància i estem segurs que ho tirarem endavant perquè les sensacions continuen sent bones”, assenyala Chicho, que, tot i això, és conscient que tenen un calendari complicat: “Tenim l’Hèrcules, que aspira a tot, i tres rivals directes en la zona baixa, així que és un calendari molt complicat, però no tenim cap por i estem convençuts de les nostres capacitats.” Per tot plegat, tot i l’exigència del rival, el Peralada necessita trencar la ratxa de cinc partits sense guanyar a casa –3 empats i 2 derrotes– i recuperar el somriure el mateix dia que el capità, Eric Montes, tornarà de la lesió. Giorgi, lesionat, i Soni, amb el Girona, seran baixa.

LA PRÈVIA

És el millor equip de la categoria, amb una davantera de 2a A. A més, és un equip expert, amb velocitat, talent i desequilibri per fora
Tenim un calendari molt complicat, però no tenim cap por i estem convençuts de les nostres capacitats
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)