3a divisió FEF

Ensumen els objectius

3a divisió. El Llagostera pot certificar a Castelldefels la fase d’ascens mentre que el Figueres aspira a allunyar-se de la zona de perill

S’acosta el final del curs i el Llagostera i el Figueres freguen amb la punta dels dits els seus objectius. Els del Gironès visiten un Castelldefels que s’hi juga la permanència (12 h), però la motivació dels d’Oriol Alsina és màxima ja que saben que una derrota del Sant Andreu al camp de l’Horta, combinada amb el fet de puntuar als Canyars els donaria matemàticament el bitllet a la fase d’ascens. “Sortirem amb el màxim respecte a un rival molt necessitat. Volem la victòria, i si fem la feina ja mirarem què passa en altres camps”, explica Alsina. A Figueres, el descens directe s’ha evitat però ara la idea és quedar al més lluny possible de la zona baixa per no caure en posicions de descensos compensats. La Unió rep a casa (16.30 h) un Santfeliuenc que té tres punts més i que es troba dos llocs per sobre en la classificació ocupant el tretzè lloc.

LA PRÈVIA

Sortirem amb el màxim respecte a un rival necessitat, i estem centrats en la nostra feina
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Estem en una bona dinàmica i ho hem de fer valer per quedar al més amunt possible en la taula
Xavi Agustí
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)