No n’hi ha prou

3a divisió. El Llagostera s’avança dues vegades però el Castelldefels rescata un punt en el tram final del partit

Castelldeels 2 Llagostera 2

CASTELLDEFELS:Manu Martín, Juanito, Sergi Pérez, Alan, Miranda, Joel Coch, Pedro Bilbao, Jaume (Fran Piera, 73’), Aumatell (Ralph, 83’), Bernúdez i Jordi Cano.LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Toni Cunill, Lucas Viale, Bigas, Pol Gómez, Pitu, Moussa, Èric Jiménez (Maynau, 73’), Gil Muntadas (Maik, 76’) i Sascha.GOLS:0-1 (23’) Lucas Viale. 1-1 (51’) Juanito. 1-2 (67’) Pitu. 2-2 (79’) Pedro Bilbao.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:a Sergi Pérez, Alan i Ralph del Castelldefels, i a Maik i Pol Gómez del Llagostera.

El Llagostera va agafar avantatge als Canyars en dues ocasions, però les dues dianes fruit de l’encert a pilota aturada no van ser suficients per superar un Castelldefels que lluita per quedar-se a la tercera divisió. Els grocs van rescatar un punt en el tram final del duel i d’aquesta manera van ajornar el bitllet dels llagosterencs cap a la fase d’ascens. I és que l’empat del cinquè classificat, el Sant Andreu, deixa els andreuencs a 9 punts dels del Gironès amb el goal average a favor. L’equip d’Oriol Alsina, però, sí que amplia en un punt el marge respecte al segon classificat.

El partit va començar amb un conjunt local que volia tenir la pilota, mentre el Llagostera, ben ordenat al darrere, ensenyava les urpes en accions d’estratègia. L’encert en aquesta arma va arribar ben d’hora, ja que al minut 23 Pitu va col·locar una bona falta lateral al cor de l’àrea i Lucas Viale va enviar la pilota a gol. Els llagosterencs van mantenir a ratlla el rival fins al descans, però, al cap de poc de començar la represa, Juanito va castigar la passivitat del Llagostera amb un gran xut des de la frontal que es va convertir en l’empat. Sense perdre el cap, els futbolistes d’Oriol Alsina van fer un pas endavant i van trobar el premi en una falta a la frontal. Pitu va exhibir el seu catàleg de llançaments marcant l’1-2 (67’).

En els últims minuts, la necessitat de punts per no baixar va ser un estímul per al Castelldefels, i Fran Piera, amb una bona passada, va habilitar Pedro perquè empatés. Fins al xiulet final, hi va haver tensió però poc perill.