2a divisió FEF

Partidàs i punt estèril per als dos

Segona B. Empat que allunya del ‘play-off’ el Barça B i el Badalona després d’un duel obert i de gran intensitat

BARÇA B 1 BADALONA 1

BARÇA B:Iñaki Peña, Wague, Araujo, Cuenca, Vilarrasa, O. Busquets, Collado, Riqui Puig (Monchu, 88’), Gabriel (Mujica, 62’), Carles Pérez i Abel Ruiz (Merveil, 73’)BADALONA:Morales, Albarrán, Estellés, Nana, Moyano, Robusté, Robert, Boniquet (Marc Carbó, 60’), Néstor, Natalio (Santi Magallán, 84’) i Ángel Sánchez (Iván Agudo, 73’).GOLS:0-1 Néstor Albiach (54’). 1-1 Araujo (64’).ÀRBITRE:Miguel Domato Pedreira (balear). TG: Néstor Albiach i Estellés.PÚBLIC:785 espectadors al Miniestadi.

Futbol d’atac i sense complexos, dos equips que buscaven el gol sense por. Això és el que es va veure ahir al Miniestadi entre el Barça B i el Badalona. Van marcar primer els escapulats, en una acció culminada de manera sublim per Néstor Albiach, en el minut 54. En l’acció següent, Albarrán va poder augmentar la diferència des del punt de penal, però el seu xut el va aturar Iñaki Peña. El filial blaugrana va empatar en el 64’, després d’un córner rematat per Araujo. Tot i les moltes oportunitats, el marcador no es va moure i va deixar lluny de la promoció d’ascens a tots dos equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)