3a divisió FEF

Molt més que defenses

3a divisió. Els quatre centrals del Llagostera han marcat gols aquesta temporada. Lucas Viale destaca en aquesta faceta i ja n’ha aconseguit set

Els centrals del Llagostera tenen el valor afegit del gol. Així ho mostren els fets, perquè aquesta temporada els quatre futbolistes que han ocupat l’eix defensiu han rendit a un alt nivell i, a més, han fet una aportació extra a l’equip amb el gol. De fet, tots –Viale, Amantini, Pol Gómez i Toni Cunill– ja han vist porteria quan ens trobem a tres partits per acabar la temporada regular. En el darrer enfrontament, l’encarregat d’endreçar la pilota va ser Lucas Viale, tot un especialista a créixer en atac. I és que l’experimentat central va transformar al camp del Castelldefels el seu setè gol en la lliga, una xifra molt remarcable que el situa com el quart golejador de l’equip empatat amb un mig ofensiu com és Gil Muntadas. Al camp dels Canyars, Viale va marcar acabant una acció d’estratègia amb el cap. Cal remarcar que Viale va marcar dos gols en un mateix partit al camp de l’Europa. Tota una gesta per a qualsevol defensa.

La pissarra i el joc aeri han estat la principal arma dels defensors llagosterencs. La parella de centrals més repetida per Alsina ha estat la formada per Viale i Amantini, dues torres de més d’un metre vuitanta que han fet valer la seva fortalesa física tant al darrere com al davant. Si Lucas Viale ha marcat set gols, Amantini n’ha aconseguit fer tres.

Tres gols també ha aconseguit Pol Gómez, que, tot i que ha actuat més de mig defensiu, també ha ocupat el lloc de central en moments puntuals. Precisament en un dels enfrontaments que va jugar més endarrerit va aconseguir perforar la porteria rival. Va ser al camp del Martinenc, i el de Lloret de Mar va decidir provar sort amb un xut de falta directe. El llençament, potent, va trobar el premi del gol.

Minuts ben aprofitats

El bon nivell dels companys de vestidor ha fet que Toni Cunill hagi hagut d’esperar la seva oportunitat. Quan li ha arribat, el d’Osona no l’ha desaprofitada i, més enllà de la seguretat en defensa, també ha mostrat un bon instint a l’àrea contrària i d’aquesta manera ja ha pogut marcar dos gols.

LA XIFRA

13
gols
han marcat els centrals del Llagostera: Viale (7), Amantini (3), Cunill (2) i Pol (1).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)