3a divisió FEF

El Figueres podria fer un pas endavant al camp del Vilafranca

3a divisió. La Unió visita el subcampió de Catalunya (12 h) buscant el tercer triomf consecutiu, que el podria situar onzè

El Figueres està acabant la temporada de la millor manera possible, i és que encadena sis jornades sense perdre en les quals ha sumat 12 punts dels 18 possibles –4 victòries i 2 empats–. La bona ratxa li ha permès deixar enrere, tot i que encara no sigui matemàticament, el perill dels descensos compensats, i els figuerencs ho volen celebrar aquest migdia amb una victòria al camp del Vilafranca, que ve de sumar només un punt dels últims quinze i que dimecres va perdre la final de la copa Catalunya contra el Sant Andreu (0-2). La Unió té entre cella i cella l’objectiu de sumar els tres punts per tercer partit consecutiu, i és que un triomf podria fer escalar els de Xavi Agustí fins a la onzena posició, el repte més ambiciós que els queda en les últimes tres jornades. Per al partit no hi seran els lesionats Hostench i Joan Pons i el sancionat Álvaro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)