2a divisió FEF

I de sobte, la copa és l’objectiu

2a divisió B. El nou format de la competició permet a l’Olot tenir possibilitats de classificar-se per a la pròxima edició

Fa setmanes que l’entrenador de l’Olot, Raúl Garrido, emet missatges motivadors als seus jugadors i a tot l’entorn olotí. La posició ferma del valencià respecte als al·licients que el seu equip té en el tram final del curs s’ha elevat a cotes impensables des de dilluns passat, quan l’assemblea de la Federació Espanyola de Futbol va votar a favor del nou format de copa. El fet que els set millors classificats de cada grup de segona B –els filials no hi poden participar– disputin la pròxima edició de la copa automàticament fa que l’Olot sigui un d’aquests set equips privilegiats. Els de la Garrotxa serien el darrer equip classificat i tenen un marge de dos punts precisament amb el seu pròxim rival, l’Eixea. Una victòria garrotxina permetria gairebé tancar aquest objectiu fugaç, enfilar-se fins als 47 punts i assolir un avantatge de cinc punts amb els seus perseguidors a falta només de dos partits per disputar-se. “No estem salvats matemàticament, però sí virtualment ja que hi ha molts enfrontaments directes. Ara hem de lluitar per la setena posició, sense filials, que ens faria jugar la copa. Ho hem de defensar amb la vida en aquests tres partits. És el nostre nou objectiu i és bonic i ambiciós. Al començament de temporada no ho pensàvem i és un gran al·licient”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que referent a l’Eixea analitza: “Té jugadors experts i que coneixen la categoria, i també tenen joves que han aparegut com De Mesa, que ho està fent molt bé. A casa se senten bé i el seu públic és intens, la gespa artificial complica una mica el joc, però tot i no ser el millor escenari per a nosaltres és de dimensions àmplies.”

Raúl Garrido tindrà les baixes de Carles Mas i Hèctor Simón, sancionats, i d’Alan Baró, lesionat, tres jugadors fixos i clau en els esquemes del tècnic. “No tenir aquests tres jugadors és una dificultat, però estic tranquil perquè sé que els que sortiran ho faran molt bé”, sentencia l’entrenador de l’Olot.

LA PRÈVIA

Hem de lluitar per aquesta setena posició de copa i ho hem de defensar amb la vida. És el nostre nou objectiu i és bonic i ambiciós
L’Eixea a casa se sent bé i el seu públic és intens, la gespa artificial complicarà una mica el joc
Raúl Garrido
entrenador de l’olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)