2a divisió FEF

Contra quinze mil ànimes

2a divisió B. El Peralada visita el camp del Castelló (18.30 h), on s’espera un ple absolut i un ambient espectacular, amb mig bitllet per a la salvació en joc en el primer dels tres duels directes

El Peralada saltarà aquesta tarda a la gespa del Nou Castàlia en la posició de play-out després de la victòria de l’Alcoià –el pròxim rival dels de Chicho– divendres contra el Sabadell (2-1). Per si no n’hi havia prou, els xampanyers han rebut un altre avís que en els tres partits que queden només poden pensar a sumar el màxim de punts possible, sobretot tenint en compte que es jugaran totes les garrofes contra rivals directes. El primer escenari on toca guanyar és d’aquells que imposen, i és que el Castelló confia emplenar l’estadi –té una capacitat per a 15.500 espectadors, aproximadament– per empènyer el seu equip. Es diu ràpid, però el Nou Castàlia podria encabir gairebé deu vegades la població de Peralada. “És un escenari del tot diferent perquè nosaltres estem acostumats a tenir poca afició i a Castelló ens trobarem moltíssima gent, però és una motivació. És un altaveu molt gran i és una gran oportunitat per als joves que tenen ganes de mostrar-se”, destaca el tècnic del Peralada, Chicho Pèlach, que està sancionat i no s’asseurà a la banqueta.

Si una cosa és clara és que el marge d’error, per a uns i altres, és mínim. Per al Peralada és imperatiu reaccionar després de les últimes tres derrotes consecutives que han complicat una situació que semblava còmoda. “Ens han canviat els plans però les tres derrotes són un càstig excessiu pel que hem fet, i és que tot i els resultats la línia de joc és bona”, valora Chicho. Al davant, els xampanyers es trobaran un Castelló que sempre que ha estat a punt de sortir del pou ha acabat ensopegant. “Van fer un projecte molt ambiciós, per lluitar en la zona alta, però han estat tot el curs en la situació oposada i esperem que sentin els nervis i la pressió afegida per poder estar més serens que ells”, analitza el tècnic gironí.

La recepta per aconseguir la victòria en un partit gairebé a vida o mort sempre inclou més aspectes emocionals que futbolístics, però el Peralada, que tindrà les baixes del lesionat Iago López i dels sancionats Vito i Teo, faria bé de recuperar la solidesa defensiva i, sobretot, millorar l’efectivitat. “Hem de seguir amb la mateixa empenta i millorar en l’última part del camp”, sentencia Chicho Pèlach.

LA PRÈVIA

L’escenari que ens trobarem és més una motivació que no pas un problema. És un gran altaveu i els joves tenen ganes de mostrar-se
Les tres derrotes han variat els plans, però sabem que tot i els resultats la línia de joc és bona
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)